Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
nagyon megy a pingpongozás . Délután felrántják szerintem . Ha biztonsági játékot játszanak akkor a napi profitból mennek másnap vásárolni . Semmi kapkodás csak szép lassan .
Semmi, valaki/k veszi/k ki a pénz, néha kicsit megállnak és megvárják, hogy egy kicsit feljebb menjen az árfolyam - megveszik azok, akik azt hiszik az az alja - , ha már nem megy, akkor leöntik, ez a séma megy már napok óta én ezért adtam el decemberben az egész pakkot mert azt hittem már akkor ezt meghúzzák, de aakaróval még elevickéltek meg kerestek rajta. És ez egyáltalán nem hasonlít az októberi 1000-es visszaesésre, az pár órán belül vissza is jött, hogy ezzel mi lesz max csak találgatni lehet, de nem szép az biztos. Kitartást mindekinek, aki mínuszosan benne van vagy az esésnél belevett, jőjjön ki mindenki pluszba én ezt kívánom mindekinek!!
Te is viccnek tartottad, azért vettél 4000 felett belőle :)))) Csak magadat hazudtolod meg folyamatosan...de persze, tudjuk, te 4900-on adtad el, mert annyit ért a papír, azóta meg 3000-et se... :)) Kamu troll :)
Törölt felhasználó2026. 02. 13. 10:01
Szerinte megy a szokásos hintáztatás . a forgalom gyenge és a 3550-3650 között van részben és kerül be általában . Ez egy tipikus hosszú távú hadviselés hogy eldobálják a bizonytalanok .
Sokan viccnek tartjak a 2000 es szinteket .Trollkodásnak .Engem is annak tartottak amikor worthington és Popper vigyorogva írta hogy veszek majd 3600 ért 😂😂😂.Most valahogy a smile eltűnt velük együtt.
odáig nem fog lemenni . Áltában egy 100 sáv amiben mozog . Ma is magasról indult kb 100-at lenyomtak . Valamikor elindul felfelé . Ha nem így lesz akkor szerintem sietős lett valakinek alacsony árfolyamról a gyűjtés . Valami biztos lesz mert akkor nem játszanák azt a játékot .
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...