Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nálad nagyon felakadt a lemez. Minden nap beírod, hogy "nincs hír, nem veszik".. ez téged tényleg boldogít? Minden esetre a tegnapi vételeim ismét jól mutatnak, igaz nem az észt osztottam tegnap sem, hanem vásároltam ( be is írtam) és nem csak ebben.. ( mondjuk a tegnapi opus vételem már nem annyira fényes) de majd az is jó lesz 😜
Téged ilyenkor valami bizsergető érzés fog el? Érthetetlen, hogy miért foglalkozol vele. Egyébként én gyors fordulásra számtok, ennek megfelelően a mai napot vásárlásra használtam fel, el is fogyott minden szabad tőkém. Vagy igazam lesz és akkor nyerek, vagy kiülöm, ha tévedek. De a tőzsde már csak ilyen, főleg ha az ember nem csak partszéléről osztja az észt, hanem kockázatot is vállal :) Re: 1616.-
Von der Leyen megszólalt, azonnal kilőttek a hadiipari cégek. Közben meg a 4ig szakad. A nap vesztese címre pályázik. Ebből is látszik hogy a hatalmas hadiipari száguldás , a rheinmetall növekedése nincs hatással a 4igre. Musk féle pletykára felhúzták az árfolyamot de ha hamarosan nem jön tényleges hír akkor itt komoly esés lesz még szerintem.
Igen, sajnos Muskot nem érdekli a pénz. A részvényeseket viszont igen. De azért mindig szokott idejében valamit lépni, amitől helyreállnak a részvényei... (meg a pénztárcája is..:)
Benézhet de futik pluszban vannak , a dax lehet pluszban nyit. Tesla zuhanását és Musk ámokfutását látva felmerül a kérdés. biztos hogy jó lesz ha a 4ig Muskkal üzletel? Ha egyáltalán lesz valami üzlet.
Engedd el, valamiért ebben találja meg élete örömét. Sokszor feltettük már a kérdést, miért fontos ez neki, ha egyszer a broki haver is megmondta, hogy NER részvényt nem szabad venni, de hát válasz egyszer sem kaptunk.
Te miért izgulsz itt naponta?? Nem tudod értelmesebb dologgal tölteni az időt? láthatóan mindeki unja!Akkor miért csinálod?? Engem nem zavar,csak feltünt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...