"2026. június 17. napja az utolsó kereskedési nap a BÉT-en (E-7 munkanap), amikor még 2025. évi
osztalékra jogosító „A” sorozatú törzsrészvénnyel lehet kereskedni." . "osztalék kifizetésének
kezdő időpontja (E nap) 2026. június 26."
Igen, de pl. én ezt nem is bánom. Tegnap és ma is csipegettem belőle, és biztos vagyok benne, hogy már középtávon nagyon-nagyon nagy mosoly lesz ezzel a céggel kapcsolatban (is) az arcomon. :)
Pár hete pont ugyanezeket mondtam hogy nagyon keveset cikkeznek a cégről….. Alig tesz neki pozitív információt pedig szinte csak az van… Így persze nincs szem előtt az árfolyam
Pár hete pont ugyanezeket mondtam hogy nagyon keveset cikkeznek a cégről….. Alig tesz neki pozitív információt pedig szinte csak az van… Így persze nincs szem előtt az árfolyam
Az osztalékok mértéke az inflációt követi. Kisebb infláció, kisebb osztalék. Gondolom, vannak érdekek a mögött is, hogy az árfolyamok se szökjenek az égig. Sőt...
Meddig döglödünk itt? Amíg a kormány nem tesz valamilyen bejelentést az ingatlanpiacról? Az infláció is 2,2 helyett 1,8 lett, ami miatt még inkább csökkeni fog az alapkamat és utána a lakáshitelek kamatai is. Osztalék első felét júniusra ígérték, így 1-2 napon belűl arról is kell jönni bejelentésnek.
DUNAHOUSE részvény