Tény hogy kis papír keveset cikkeznek róla… Ha nagyobb cég lenne, már nem itt tartana az árfolyam.. Azt nem értem már stabilan 1400 Ft fölött volt.. Azt megértem a fölött adta, De aki most eldobálja azt nem értem
Lehetne egy Telekom-féle SRV program, hogy az éves eredmény egy részét SRV vásárlására fordítják az osztalékfizetés mellett. Nyilván a növekedési fázisban most ez nem lehet cél, de később igen pozitív lenne, akárcsak ott. Igaz a BÉT-en nincs nagy divatja az SRV-nek, néhány céget kivéve, azt is csak időnként.
Mire lehet számítani 2026 hátralévő részében? Balogh László szerint a következő hónapok izgalmas fordulatokat tartogatnak. Amíg sok vevő kivár, addig az élet nem áll meg a lakáspiacon. Felállt az új kormányzat, és mára az is kiderült, hogy a lakáspolitika legfőbb alkotóelemei a Közlekedési és Beruházási Minisztériumhoz kerülnek, ezért hatékony döntéshozatali folyamatokra lehet számítani ezen a területen. Mindezeken felül májusban az eladó lakásokra és házakra érkező telefonos érdeklődések is kimozdultak az áprilisi mélypontról, vagyis elmondható, hogy a kereslet is élénkült. Összességében tehát az idei második félév lakáspiaci szempontból jóval élénkebb és izgalmasabb lehet az elsőnél– fogalmazott az ingatlan.com szakértője.
Amúgy meg valaki egy ügyes játékot játszik, Alacsony forgalom mellett csorgó papírt begyűjti, És amikor emelkedik és nagy a forgalom akkor meg rögtön kiszórja… 1260-1340 Megcsinál benne már egy pár kört…
Addig nem várom a fölfelé indulást, amíg nem tisztázódik, nem deklarálódik az új kormány lakás- és hitelezéspolitikája. Most az egész BÉT-en a "nemzetközi helyzet" állapota látszik.
DUNAHOUSE részvény