A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
MFB-ből nem lesz semmi, és ennyit tudtak itt találni TI (Wabi) ellen. Minden más támadhatatlan, ezzel nekem ezt jött le. A piacot sem érdekli jobban a cirkusz, mert az összes rv. eldobás meg lett véve. Szóval irány fel, a helyére: 6700-7100 magassága.
Ahhoz, Tiborcznak el kell takarodnia innen is, addig...vagy legalábbis tisztázni kellene ezeket a hiteleket...mert amíg itt van Tiborcz nem tudni mi esik ki a szekrényből Még lehet egyszer Waberer is előáll és azt fogja mondani hogy vissza akarta venni szeretett cégét...de jött a NER...
A TA az TA, de szerintem itt most nincs értelme TA-zgatni meg különböző rövid TF-eket nézni. Közben a TI meg eldobott egy 30%-os pakkot a Gránitban, itt is egy hasonló hírre lenne szükség egy tartós meginduláshoz. Önmagukban szerintem a jó Q-k sem segítenek most, max. rövid időtávra (pár napos felhúzások).
https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2026/09/waberer-s-logisztika-raktarfejlesztes-bovites-szerbia „Belgrádban egy nagy kereskedelmi és egy logisztikai vállalatunk van, és annak a korszerűsítésére, fejlesztésére összpontosul elsősorban ez a projekt. Természetesen a Budapest-Belgráddal kapcsolatos, kapacitást növelő szerepből fakadó felhozó árumennyiség jelentős mértékben növelheti a belgrádi igényeket is” – válaszolta a cégvezető a Világgazdaság azon kérdésére, hogy a belgrádi projekt mennyire épít a hamarosan beinduló Budapest-Belgrád vasútvonalra.
Ugye ez egy feltételezés, mert van rá esély, viszont felszívta a piac, szóval ha ez short volt, akkor a kényszerű zárás az égig repíti majd 🤭😁 Megérdemli.
Nem lesz itt semmilyen kitörés amig nem kezdenek el vele kereskedni. Napi ezer db os forgalom......... Ha majd a közelébe mernek menni akkor talán emelkedő pályára kerülhet ismét.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link