A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Persze tudom, meg majd kell visszateszt, stb. de olyan jó lenne, ha egyszer végre úgy menne ez is, mint más cég, amik ezekre a TA dolgokra szarnak úgy, hogy közel sincs olyan teljesítmény, mint itt, és csak álmok vannak.
Közben meg (nem mondom hol) együtt vadászik DKs, Fideszes, KDNPs, Tiszás.. majd a végén jót esznek, pálinkáznak.. és megbeszélik, ha ez lesz ezért lesz jó, ha az lesz, akkor meg azért..
Ha nyerne (nem fog, mert egy elmebeteg), akkor sem fog csapkodni. Írtam már, kéz kezet mos, nem lesz semmiféle elszámoltatás. Ahogyan Őt sem számoltatják majd el azután, ha nyerne (de nem fog), és majd egyszer leváltják.
Annyira be volt szűkülve, hogy csoda eddig bírta kisimult "EKG"-val. Úgy néz ki, hogy kitört végre és indul a következő felfelé hullám. Zajlanak az FB ülések, auditok a cégeknél a 2025ös év eredményeire vonatkozóan, valószínűleg itt elég fényes lesz, sokáig nem lehet víz alatt lenyomva tartani 🙃
Azért politikai hovatartozástól függetlenül szerintem abban mindenki egyetért, hogy MP esetében a személyes bosszú az egy komoly faktor. És nem is rejtette véka alá, konkrétan kimondott neveket, hogy kiknek lesz nehezebb, kiket 'nem felejtünk'. Ez nyilván jelent majd adóhatóságot, ilyen olyan adminsztratív nehezítéseket, de jelenti azt is, amit lent írtam, egy tollvonás pár milliárdot kivenni a NER-es emberek zsebéből, akkor meg fogja tenni.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link