Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Alanfed ősi Bux határidős kereskedő, fórumos, elejetől itt van minden nap. Nincs sok nicke. Ő mindig a piaccal figlalkozott. A long királyfi kihozza a trollságot a másikból, ezért kellett megfékezni. Csak pihenőn van. Röviden
Nem ragoznám túl én sem a dolgot, elvégre te vagy a topikgazda, bkit szankcionálhatsz kedved szerint bmilyen jogos v. mondvacsinált indokkal. Egyetlen kérdést szeretnék még utoljára feltenni, ha megengeded és örülnék, ha válaszolnál is rá korrektül. Mennyivel nagyobb troll az a személy, aki napjában 1-2 hozzászólást tesz itt és aki emelkedés párti, annál, aki napi 6-8-at is csalást, mutyit és összeesküvést emlegetve hónapokon keresztül mnb, bét stb. közreműködéssel? És úgy általában véve mitől minősül trollnak a topikban, aki emelkedés párti, (ismét szeretném jelezni, h nem találni a topikban arra utalást, h csak short érdekeltségűek nyilvánulhatnának meg itt, nem shortos topik elvileg a leírás szerint legalább is) azzal szemben, aki folyton csalást kiabál?
Sziasztok! Tud valaki kuldeni egy aktualis hataridos arat. Nekem az Erste nem mukodik es van egy par longom meg mult hetrol. Varom mikor lehet majd csipegetni. Koszonom! Ha valaki latja mikor indul el ujra az Erste dobhat ide egy uzenetet.
Fehívom már őket, hát ők erről nem is tudnak, de utána néznek... mondtam hogy ez sokszor előfordul, főleg záró előtt. Cseszehetem a napom...bár a short ajánlataim bent vannak, de már így kételem hogy teljesülne.
Igazad van, sokkal nagyobb hozzáadott érték a topikhoz az "über, giga mutyi, robot kartell összeesküvés" szerű hozzászólások tömkelege napról napra, mint hébe-hóba 1-1 koszto. Hatalmas bűn, ha vki longban érdekelt és le is írja ezt egy olyan topikban, ahol elvileg nem csak az eséssel szimpatizálók a látogatók (legalább is a topik címe nem utal ilyenre) Hol is láttunk korábban ilyet? Talán az OTP trollmentes volt hasonló a bezárás előtt. Úgy rémlik ott is az volt a baj, h többen sem voltak hajlandók elfogadni azt, amit EGYESEK próbáltak ráerőltetni másokra. (esés, short)
Long királyfi 3hó pihenőn. Legalább megszűnik a trollkodás. Ennek a cicaharcnak semmi értelme. USA ma zárva volt, úgy esett újabb 2%ot Bux. 4IG NER cég -18% körül is járt ma, Rába barátjával, ami -10%körü járt
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!