Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A helyzet paradox módon éles ellentétben áll a tőzsdei mutatókkal: a DAX index 2026 elején történelmi csúcsra, 25 ezer pont fölé emelkedett, elsősorban azért, mert a benne szereplő nagyvállalatok bevételeinek mintegy 80 százaléka külföldről származik, így kevésbé tükrözik a német gazdaság állapotát./Portfolió/
Nekem ennyi volt a long. Utolsó 16 kontim 120790-n elment. Most várom hogy kicsit visszajöjjön és újra vétel :) . A shortnak még nincs az ideje. Majd ha az alapok bevásároltak , utána talán egy kis korrekció jöhet.
Én lelépek amíg nem jön eső. Számomra senmi értelme az egésznek meg nézni is kár. Longosoknak még évekig tartó minden nap ATHt, shortosoknak kitartást! Gyomor az kell ide. Én amúgy ma mindent beforgattam a mai debütáló új Állampapírokba, januári negyed éves kamatok is oda fognak menni 20.ától 26.ig. Tolja ezt a szekereket, akinek tetszik Üdv.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!