Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Először le kell ahhoz vinni 56k dupla top nyakvonalat, majd 55k fej-vall nyakvonalat. Kint felfele tartanak piacok èppen, a nemzetközi hangulat javul. Passz. Én esést vártam itthon
Email-ben kaptam tőlük választ,amiben leírják,hogy buxra nem lehet határidőt kötnia Patriánál...Sajnos,ez nagy baj,mert nekem is ez volt a fő kereskedési területem...D:(
Napos Bux: Nálam még mindig lefele várakozás van. Fej-váll uralkodik mèg, jobb vállban mini dupla top nyakvonalnál van az árfolyam. Napos kék trendvonalak törtek, legyező esès További esèst várok. Ez az elmélet elsőre jobb váll fölè kerülès esetén borul nálam, masodiknak fej fölè kerülésnèl. Mini dupla top törésènèl csütörtökön további esèst várnèk fej váll nyakvonalára, onnan meg 1hèt múlva törèst https://postimg.cc/p904vR0R Meglátjuk
Az első 2 percben egész szép indikatív árak voltak .... :::))) , a longosoknak kb ijesztő .... A végére szépítettek, de minek ??? Pár nap, és a helyére kerül a BUX is .
Tudtommal a Random és KBC kiesésével nem maradt senki az Erste-n kívül. Vagy drágábbak, vagy csak telefon. Emellett az MNB is aktívan tesz a határidős piac kihalásáért.
Tudna segíteni valaki?Tudna ajánlani valaki egy magyar brókercéget,akinek a rendszere megbízhatóan stabil és nem horror áron lehet kötni bux hatira?Random után Erstéhez került az állomány,de ez a cég kuka lett számomra...Most a Kbc állományt veszi át a Pátria ,ahol -ha igaz-nem lehet kötni bux határidőre januártól...Köszönöm előre is.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!