Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
nem az, csak egy gyenge szívroham... :D a KBC rendszere nem tudja kezelni :D :D :D Keress rá a részvényre a hírekben. Azért egy pár percet jó lehülyéztem magam, hogy miért nem nézem meg a portfólióm legalább egyszer, meg megnyugtattam magam, hogy a dolláros részvényt ha nem is 100 dolláron, de 18-on is jó eladni... :D Nincsenek csodák, csak mogyoróországon és csak az M.L papírokban... :D :D :D Ja, meg amit Hathor ír ;)
Kivettem 5 év után egy kis szabit, mondom pár napig nem nézem mi van a tőzsdén, erre matgab részvénye 100dolláron nyitott hétfőn - talán 2 dollárért vettem-, kedden, szerdán szakadt, tegnap 18,5ön zárt. Ránézek a számlára, ez fogad: https://gtfkephost.hu/viewer.php?file=eas552lz58.jpg Hívom matgabot, mekkora hülye vagyok, hogy egyáltalán nem nézem a tőzsdét, pedig ilyet 5 évente csinálok egyszer, aztán mesélt... :D Mindenesetre ezt elmentem, majdnem azt hittem úgy jártam mint hathor a konzummal... :D
jól bezabálnak hamburgerből meg sültkrumpliból kecsappal....oszt' holnap irány a rally :D DAX most megindult zárásra... tán még emelkedés is lesz ebből a hétvégéig.... újra meg kéne néznie a 12.430 -at...aztán ha tovább menne akkor mehet felfele.
nagy a kínlódás ebben a DAX -ban....máskor olyan könnyen megy 100-150 pontot felfelé...miért ez a nyomás rajta? pedig most még rossz hírek sem jöttek...megindul talán estére...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!