Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Akkor te még nem láttál igazi esést. Megváltozott a piac, könnyen lehet, hogy innen az utóbbi években megszokott szabályok mehetnek a levesbe, sok ebbe szocializált/kényelmesedett trédernek lesz ez fájdalmas tanulóidő. A megszokott poziméreted vedd jóval kisebbre, és azzal játssz amíg ráérzel milyen egy eső/oldalazó piacon kereskedni.
elkezdődött a nagyon régóta várt korrekció... holnap ráadok SP -re és DAX shortra is... azthiszem ..ha csinál egy reggeli felfelé jövetelt esetleg akkor majd ha fordul lefele...vagy ha esik nagyon akkor rögtön reggel rá kéne adni
éreztem én hogy tl86-ba kellett volna belevenni, na nembaj, tőkém 5 %-a megy a levesbe most kb, visszahozható, viszont azért rossz nézni ezt a vég nélküli esést
SP nagyon ronda... de a DAX is... DAX kiveszi a mai aljat lefele..az főleg nem jó.....ahogy látom a mai tető 12.741 volt... az elemzők jóval nagyobb fellé húzást vártak mára... hiába 9 év long periódus után még bennük van a töretlen optimizmus... Na én ráadtam DAX -ra....nem sok short sikerült...mert nem tudtam gép előtt lenni egész nap.. holnap majd kiderül, ráfázom -e a pakkokra. ( Aki DAX longban van annak kitartást kívánok és higgyétek el hogy én sem kívánom senkinek hogy bukjon a longgal- vagy akár valamilyen shortjával) a piac iszonyat szivatós idén...
Sziasztok... most értem csak haza.. ahogy látom püfölik a piacokat ma is... Ahogy elnézem ..teljesült némi shortom DAX -ban...és kaptam némi SP shortot is... láttam reggel hogy van TS33 -as új SP short..hát raktam be eladást rá..hátha kapok.. ahogy elnézem délután kaptam is belőle... majd kiderül hogy jó lesz -e...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!