Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én voltam olyan h***lye, hogy vettem még pénteken, nem is keveset, reggel eladtam, így utólag, jobban is eladhattam volna. 1 napi trade elvitte a teljes tőkém 10%-át. A múlt heti nagy esés nyeresége 1 nap alatt szertefoszlott. Nem szabad nekem DAX-oznom. AlanFed még figyelmeztetett is. Veszélyes üzem ez a certi.
egyébként most nem azért, de opi most végre részvényként viselkedik...
jó gyj-re nem akadt ki limiten, sőt, ha követi pl richter gyj (jó v rossz, mind1) viselkedését, akkor aztán tényleg a nagyok között a helye (prémium kat. jeligére) :Đ
lefele nyáron tök jó mozgások voltak..fele-fele long és short ment egész nyáron...nagyon jó mozgások voltak...most ez nincs...
azért most már le kell hogy forduljon.
Ez az új neved ? .-))
van kevés shortom....nem adok rá...de én azt szeretném ha normális mozgások lennének már végre megint mert ez nem állapot...igy nem lehet tervezni előre semmit se....
napos dax . 79.8 as rsi
link
gondolom ilyen messziről nem töri át azonnal a 12950 es ellenállást, bár fene tudja már :) végülis mikulás rally van már vagy még nem?? :)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!