Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
meggyőzött észérvekkel, be kell lássam világnézetem tarthatatlanságát. Amúgy eddigi kommentaktivitásomat is át kell értékeljem ha ennyire komolyan vettél....
nem kell a balkánerőmű, mer telefont töltenének róla escéhámidt mária pedig megmondta csak azzal nem kalkulált a fidesz hogy a magyaroknak van okostelefonja. MVM utóvédharcot folytat!!!!
Kezdhetnék azzal hogy engedélyezik a háztartási balkonerőműveket tárolóval.. ezek direkt úgy vannak kialakítva hogy nem termelnek rá a hálózatra (van egy mérő a kismegszakítóknál ) illetve automatikussan lekapcsol ha nincs hálózat (csak vészüzenben működik egy külön kimeneten). De ez tényleg a lakosoknak érné meg... dehát persze neee mert az MVM nem akarja... vicc.
Hallom vízszintemelkedés. Ezt hogy ha itt emelkedik akkor elbillen a vízszint? Újra kell kalibrálni párizsban a vízmértéket mint a métersablont meg a kilós súlyt?????
Megnyugtató a tudat hogy a pár évvel ezelőtti vírus biológus tudósok azonnal vízügyi szakemberré avanzsálódtak! Nékem tetszik! vegyetek eurót mert sztem az árfolyam el fog szállni! Gyulám! lesz 350?
Újabb leleplező, forradalmi írás csak a klímakamu topicban. Ízelítő: Amit sokan sejtettünk, most itt olvasható. Igen, a "klímakatasztrófa" a legjobb üzletek egyike, a "zöldpolitika" pedig a globalizáció egyik fedőszerve. ... Klímakamu KLÍMAVÁLTOZÁS: DISKURZUSOK A KATASZTRÓFÁTÓL A KÉTELKEDÉSIG
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)