Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mit sírtatok 16 évig, hogy a Matolcsy szándékosan rombolja a forintot, már 300, már 330, jajj, már 360, áááá már 380, mindjárt világvége jön a 400, nincs megállás 500ig, szart sem ér a Ft. Most meg 350 és megint sírtok, hogy jajj, mindjárt 330, ááá 300, kész jön a vég, összeomlás elmegy mindenki, olcsóbb lesz a külföldi ingatlan stb. Vicc, tényleg, nektek mindig minden szar
Ismered,tudod milyen,ne állj le vele vitatkozni. Ugyanannyira menthetetlen,mint Hathor. Ha csak mesélné valaki és nem ismerném őket, nem hinném el, hogy valóban léteznek ilyen emberek.
Szintugrás van. Ibiza Nudli zajec Spiller tagadja állampapír topicban, hogy ő volt Nudli, zajec. :)) Van-e mêg lejjebb?! Hátha ezúttal is hivatkozni fog a Stocklandyard volt tulajra, aki állítása szerint annak mentális állapota miatt tiltotta ki őt onnan. Hihetetlen, hogy emberek hová tudnak süllyedni.
Amúgy továbbra is érdekesnek tartom, hogy azok az alapkezelők akik a legjobban tolták ezt a történetet,az alapjaikon keresztül egy forintot sem juttattak a befektetőiknek ebből a nagy hájpból!?
Már vagy fél éve a jegybank inflációs célsávjában van az infláció,sőt az utolsó adat már alatta van. Kíváncsi vagyok,hogy a vargát eddig agyon ajnározók mikor vizsgálják felül az eddigi álláspontjukat. Eddigi azzal magyarázták a magas kamatot és az azzal járó erős forintot ( bár mem a forint miatt volt magas az infláció,mert a forint évek óta egy viszonylag széles sávban mozgott,nem gyengült trendszerűen,ami az árak folyamatos emelkedését indukálhatta volna), hogy le kell törni az inflációt. Letört.....és varga továbbra sem lép. Lehet, hogy mégsem az inflációról szól ez a sztori?
Én is azon filozofálok, hogy itt kecsegtető lenne longba állni, de a várt 0,25 az lófasz, és lehet nem tudja megállítani az erősödést. Ha egyáltalán vág a jegybank, mert Vargától bármi kitelik.
260-as Euro? Nyugdijasok költöznek ki ,hogy spóroljanak.:) Sőt valószinú én is:) Az még 30% ingatlanáresés kúlföldön! Plusz megélhetés! Azért talán nem ártana esetleg ha valami gazdasági teljeiitmény is társulna ehhez a világbajnok teljesimtényhez!. Bár lehet ez nem számit csak,hogy jön az Eu pénz!:) Megmondom öszintén én jobban örülnék ha inkább befizető ország lennénk. 37 év Euro tagság és még mindig várjuk a "segélyt"
Jelentős alapkamat csökkentés kellene.... simán 100bp... nem 0,25 bohóckodás... ez kőkemény forró pénz beáramlás a magas kamatok miatt, lehet pénzelni a spekiket.
"Remek" szakmai meglátás, de látszik nem tanulmányozta szlovák barátaink esetét. Pont az lett a bajuk, hogy túl erős árfolyamon csatlakoztak. Ha így marad az EURHUF, abból súlyos problémák lesznek... leépítések, munkanélküliség, stb.
349. Remélem visszatér 300-310 Ft közé a euró. Magyar Péter ha teljesíti az EU elvárásokat akkor sokat erősödhet a forint. Jó lenne 260 ft körül áttérni az euróra 2030-32 közt
Hol van leírva , hogy fideszes a polgár? Szoc.-ban is voltak pogárok, még ha szenet kellett trógerolniuk , vagy kubikolniuk kellett. Semmi köze a jelenlegi , vagy közelmúlt politikai pártjaikhoz.
A hozzászólásaid alapján,nem hiszem, hogy tisztában vagy a szó jelentésével. Attól, hogy valaki fideszes, abszolút nem válik polgárrá. Nem akarlak megsérteni,nem rád értem,de a fidesz nem a polgárok,hanem a subri bunkók,a sültparasztok pártja....és ez független a vagyoni helyzetüktől.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)