Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
-Private Banking friss:-EUR/HUF.-Csökkenő swing tetőpontok és aljpontok sorozatát látni, mérséklődő lendülettel lefele. A 351-355 zónában van egy fontos támasz, de struktúra váltáshoz legalább a 363,3 fölé kellene jönnie. Amíg nem következik be változás a csökkenő swing tetőpontok sorozatában, addig a long oldalra állni nem tűnik jó ötletnek. Fordulós mintához még időre lehet szükség, hogy ki tudjon alakulni. Ellenállások: 375; 382,8; 390,6. Támaszok: 355,5; 351,5.
Kíváncsi vagyok a „Német, Nyugat-európai, Távol-keleti exportőr gyártó cégek meddig tűrik ezt az új EUR / HUF
árfolyamszintet, egyre hangosabban tiltakoznak. Remélem, tudnak igazodni a stabil
forinthoz és nem szedik a sátorfájukat, az átlagpolgárnak szerintem jobb ez így.
Az a spekulációm, hogy másfél éve amikor kitalálták, hogy legyen stabilizálva a
forintot az is szempont volt, hogy legyen ez egy akadály középtávon. Mert ha
6-8 jelentősebb gyár áttelepül egy olcsóbb országba, akkor az egy úgymond akna,
jelentősen rontja a közhangulatot, remélem csak egy légvár a gondolatmenetem mivel gyengíteni bármikor egyszerű a forintot.
Mindenesetre megosztom veletek szeretek a gazdasági veszélyeken elmélkedni amik nincsenek direktbe kimondva.
Hangosan röhögnék,ha élőben nem hallanám viszont ezt a sok baromságot, elviekben művelt,magasan kvalifikált,de fideszes emberektől. És próbáljuk játszani ezekkel a demokráciát. Lehetetlen!
"A Fidesz felszólítja Magyar Pétert, hogy uralkodjon magán. „Hagyja abba, és Párizsban ne folytassa diplomáciai ámokfutását”, továbbá „fejezze be a köztársasági elnök alkotmányellenes támadását”. Magyar Péter: "Valamire felszólított a Fidesz, de sajnos nem tudom elolvasni, mert itt Németországban nincs internet (Schmidt Mária megmondta). Küldjétek faxon, vagy DVD-n!" :D :D :D
"Kiderül, hogy az EU-ban nagyobb volt az infláció mint Magyarországon, az uniós forrásokat meg az orbán kormány harcolta ki." --- A EU-s forrásokat és a BL-t Orbán hozta el, viszont a múlt héten kigyulladt vonat már Magyar Péter hibája. Legutóbb itt is megírták: a 2026-os költségvetési hiány elszállásáért kizárólag a Tisza-kormány lesz a felelős.
Én csak kapkodom itt a fejem! Tabuk dőlnek meg. Kiderül, hogy az EU-ban nagyobb volt az infláció mint Magyarországon, az uniós forrásokat meg az orbán kormány harcolta ki. Azt várom, hogy mikor derül ki,hogy az mnb-ét meg Magyar Péter rabolta ki!?😊
Szerintem be akar kerülni a Guiness rekordok könyvébe mint a világon legtöbb pf nicket ignoráló troll. Szerintem felkerültél a listára, ha tájékoztat róla ha nem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)