Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egyszer majd ha a bokros teendőid közben,akad némi időd,meséld már el te is, mit gondolsz Magyarország,a magyar gazdaság jelenéről, jövőjéről,hátha mi is le tudunk majd ütni néhány magaslabdát!
" a hozzászólásaid zöme passzolna Szomszédok végefőcím bölcsességnek. " Szokták mondani, hogy mindenki magából indul ki. Megnéztem egy teniszcsillag,a magaslabdák szakértőjének néhány "hozzászólását",magvas gondolatok. Sokat mondók,mi több,inspirálók. 🤣 Ezek azok a végefőcím bólcsességek,amiket még a Szomszédokból is kivágtak. Leginkább a Családi üzelmek c film,"Vágod, csótány!?" szintjére emlékeztetnek. "DDHagyjuk inkább""Trumpuram, béke, 350""Nyershúsevés, botulizmus. ""What's the frequency, Kenneth?""Hosszú még az etap áprilisig. ""Erő van a forintban.""Minden posztra a legmegfelelőbb!" Stb.
Üss le nyugodtan minden magaslabdát! Legalább semmit mondó tőmondatokon kívül tőled is olvasunk valamit! Már várjuk! Addig is annyit, hogy aközött, hogy én látok a pályán,meg hogy csak én látok a pályán óriási különbség van.
Jézusom. Te tényleg elhiszed magadról, hogy látsz a pályán, csak te látsz, stb? Jó ideje nem ütök le semmilyen magaslabdát, de a hozzászólásaid zöme passzolna Szomszédok végefőcím bölcsességnek.
Egy mentő ötletem van hogy nem hallotta, mert mi a mikrofonos verziót, ő meg az élőt, lehet putyi motyog. Ami őt menti kicsit, de a helyzetet nem, azért diplomáciában még a szőnyegeojtokmállásának is fontossága van, nem ilyen “ki nem szarja le mit beszélsz” ferdítésnek. Suttogjon vitya fülébe, vagy ne is tolmácsoljanak majd utószinkron / felirat. Ez valami penetráns.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)