Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem nem, mert inkompetens kormány képét sugározza aki évtizednyi kétharmad mellett se képes jelentéktelen színben feltűntetett szereplők ellen fellépni, csak fenyegetőzésre képes ésmajdha fellepést emleget. Kb amennyire brüsszelt elfoglalja. Szóval az átpártolók, szivárogtatók, és menekülők számára szóló üzenet volt, hogy van annak nyoma. Majdnem el is sírta magát miközben mondta. A teljhatalmú vezető.
Szerintem ezt a hívek nem magukra értelmezik (kinek nem inge...) hanem úgy értik, hogy majd a tisza meg a mocskos lipsik "gaztettei" meg pl Hadházy zümmögése lesz feljegyezve és újabb 2/3 esetén ellehetetlenítve.
Szerintem csak 15x , de igazad van :). Köszönöm a tanácsokat attól függetlenül . Én jelenlegi szenario-m hogy választásokig valahogy még itt tartják aztán "véletlen" majd választás előtt 2 héttel jön az ijjesztés (pl 5-10 Ft esés 1 hét alatt), és hogy a fideszstabilizálja... + mellé csőből is propaganda, hogyha tisza lenne akkor 50-100Ft romlás lenne... Utána meg utánuk a vízözön. Ebbe ami beleszólhat az pl egy USA háború (ami lehet dollárt erősítene- -> Ft gyengül) illetve még az SP hitelminősítése, bár ha eddig nem kerültünk bóvliba, akkor nem most fogunk (max jövőre ha esik 10% ot)
Én nem vagyok benne biztos, hogy nincs. Az biztos, hogy minden idők legmocskosabb Fidesz kampánya jön, már most nem győznek hazudozni, csúsztatni. A főkommunista is nyíltan megfenyegette a saját seggnyalóit, hogy fel lesz jegyezve minden és el lesz rendezve. Azért ilyet még senki nem csinált Rákosi/Kádár óta, nem véletlenül lesznek egy lapon, mint hazaárulók. Azért ha ebből se esik le a rajongótábornak, hogy ez egy maffia, akkor nem tudom, hogy minek kellene történnie.
Nincs itt semmi féle VIP kiszálló. Harc van az utolsó töltényig. Ha VIP kiszálló lenne,akkor illa bereke náda kerek,holnap felülne a kandisznón az aranygépre és elröpülne. De nincs ez. A kedvező eurhuf árfolyamot meg nyilván kihasználják a süllyedő hajóról menekülő patkányok.
igen, nyilván sok szempont van, ezért csak te (ti) tudjátok érdemben eldönteni. Már feltéve hogy a 10ft az telibe annyi lesz, franctudja mi lesz itt jövőre.
Persze jelenleg is "termel" a Ftosított része a hitel kamataival. ráadásul az kiis fizetné az a 4 hónapot amíg áprilisban levonják a következőt (autómatikus évi 2x tőkébetörlesztése a kamatoknak) 3,79% on. Feleségem rágja a fülem, hogy üssük ki. + ha itt akarunk utána hitelt felvenni akkor azért sokkal egyszerűbb lenne.
2,5%. Cserében közben hozamot termelhet ámde kamata is van. Illetve vésztartalékként is szolgál. Ha alacsony kamatozású én lehet megtartanám. De nyilván csak te tudod a részleteket, anélkül nehéz.
Szerintem sokan értik már a másik térfélen is, hogy nem csak az eurhuf vagy usdhuf árfolyam számít,hanem hogy minél távolabb legyen a pénz a Magyarországtól.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)