Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Dehát itt FO$rint van, mind1 mennyi a juró! Én annyira nem vagyok menő sajnos, hogy ennyit kiadjak ebédre. A vérem nem engedi. ;) Itt minden szép és jó, mint az alábbi videóban látható: https://www.facebook.com/reel/772457502132779
Igen, év vége, és az eleje a jobb áras időszak. Talán még szerencséd is lehet a mostani mesterségesen erős HUF miatt. Az a baj hogy ami tetszik is jó is az 15-20 körül indulgat, és nem lopom a pénzt hogy bevásárló kocsira ennyit költsek. A Hyundai az KIA gyakorlatilag. Öröm volt megvenni még nagyobb eladni..... Sokat is esznek bajok is vannak velük, drágák is és nem egy jól eladható mint kiderült. Ma már a "melós" vasak vannak 10-12 körül. Nekem 5.6 a nagy átlag a dízelen és az halad is. Nem is lesz eladva :) Euro 6 azokat még külföldi hisztis helyeken se piszkálják.
Mindez úgy, hogy itthon az olcsóbb dollár, euró miatt nem csökkennek az árak, ahogy normális esetben kellenek. Pont ellenkezőleg, mennek tovább fel, mert ezek a fideszes kommunisták megfojtják a túladóztatással, különadókkal a gazdaságot.
Mazda CX 30 sajnos nekem is kicsi. Tucsont neztem tegnap , de elengedtem, mert a fapad 9,9 nagyon fapad. A Honda 5 alatt eszik, ha nem nyomom neki csak 120al autópályán. Szeretem. Csak a dizelt kezdik kitiltani es nekem ez az utazó...valószínűleg megvarom az oktoberi szezont. Akkor a budgetek miatt lesznek még engedmények úgy gondolom
Hondának már 3x futottam neki sosem lett..... Legutóbb a burgundi vörös belső miatt engedtem el.(csak ilyen van :) ) Most Scross-t vettem a 2.0 CR T-roc mellé ami a nyaralós utazós haladós. Névre írva vonóhoroggal 8.7 volt márciusban. Elég dinamikus a 129 ló ami egykor 140 volt de állítólag már csak 110 re butított amit most adnak, lehet vele vegyesben 6liter körül járni. Sajna sípol fütyül csipog minden szarért mint a mostaniak már...... "Suzuki" kicsit zörög kicsit szálzajos kicsit futóműzajos, de nem is voltak nagy álmok. Nincsenek típushibák. Kényelmes tágas kézre áll minden, és még volt kézi váltóval is. Jó benne ez a pici elektromos +50 newton rásegítés indulásokkor, gyorsításkor. Azért lennének ötleteim mit kéne benne másképp csinálni. Kia Sportage volt versenyben 11-12 körül adták volna azt amiben az van ami kellene is. Mazda CX30 12-13 körül, csak az alacsony nekem. Nem lehetett rajta úgy beállítani az ülést a rozsdás izületeimhez hogy ami kényelmes ki-be szállni az jó vezetni is, - pedig rezgett a léc érte.......
Bakker , aztaqva megszédültem ettől a fenenaaaagy erőtől... milyen rakétázás megymáááá!!! halyRá Fidzse!!!44!44!! ha gyúcsány lenne már nem is lenne ilyen erős sem a fo$rint! Nem 397,9 lenne, hanem az összes! (azéráneráncs :) ) Ja osztrákoknál csöveztem kicsit ;) Mindenhol azt éreztem, hogy keveset kérnek, azok után, amiket itt kell fizetni... 12,5- 13,5 körül az ingyensnitzel 3 szorosa bérből, nekik egy órai keresetük sincs! Festen 19-20 óra között freibier ;) ingyen sör.. sz@r puntigamer volt kellőképpen hidegen... A csóróknak azé adják ingyen, mert már sörre sem telik. Leibnitz alatti régióban bortúrám 5,5eur egy üveges bor a 6 os rekesz 32 eur. Wanderjause pálinkával, kolbásszal, sülthússal, sonkával, hagyma saláta, zsír, kenőmájas, és egyéb díszítésekkel 3 féle házi barna kenyérrel 7,5 eur. Egy részét ettük meg egy adagnak, az elhozott még 2 étkezésre elég volt.... Valahogy itthun ekkora összeg ez egy sajtos tejfeles lángosban merülne ki ... Nagyobb a baj itt ;) Szállás reggelivel adóval 41 eur/fő 397.929-0.121(-0.03%
397,81. Akció. Akció. Azért van annak egy bája, hogy miközben Varga óta egyértelműen itt tartják 400 körül, az árak még mindig emelkednek, pedig nem nagyon kellene. Jók ezek a piactorzító különadók. Sebaj, majd rövidesen megint bevásárolunk külföldön.
használtan eladhatatlan kínai szemetet vehettünk volna olcsóbban, Hyundai-Kia problémás meg más is. Volt is, nem lett szerelem, alig lehetett eladni 1 évesen. F betős (Stellantis) kizárva. 10 milla volt a plafon amit a boltos kocsira szántam, és xxl mérettel beleférünk így sok választás nem maradt.
Szegény Géza! Remélem nem nézi, hanem nyaral valahol! :) Jövő hét pénteken már augusztus lesz, megint vehetek középárfolyamon eurót. Kíváncsi leszek mennyiért kapok majd.
Nézd meg egy kicsit jobban. Nem tudom, hogy te mit vettél , amit én nézek azok olcsóbbak lettek. Az újabb modellek. Most volt Kia, Hyundai modell váltás. A nagy autók olcsóbbak mint korábban. Jönnek a kínaiak, nyomják le az árakat. Év végén dömping árak lesznek 0% kamattal.
Nem tudom, kognitív torzítás is lehet a két alj de szép forma, beteljesítheti magát pont a hírekre. 50 hetes mozgó alatt is szépen vagyunk és még onnan is lenne hova. Már annyian fogadnak a további erősödésre, amire amúgy TA szinten lenne is tér, hogy biztos nem úgy lesz.Kérdés persze mikor fordul vissza, de jellemzően az emelkedés mindig jóval gyorsabb eur/hufon mint a downtrend.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)