Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ok de az eu húz le minket, hiába teljesitunk csodálatosan ha az 500as piac extern lehüz minket is a maguk szintjére. Ugye nem kell mondanom mi a teendő?
Ne segíts!Repürajtból rakétát, ha mindenki kész dolgozni a hazáért akkor a szorgalom és tehetség hatalmas fellendülést okoz. Az elmúlt évezred legsikersebb évtizede után a kanyarban előzzük az elhibázott szankciós politikájú nyugateurópát és a bekepárti szankciós trumpal karöltve lép velunk szeretett vezérünk a nemzetközi nagypolitika vezetői közé. Tudnám még folytatni de szerintem elég a gyözelemhez. Mit nyertem? Ui: 398 természetesen.
Hat eddig az infla vitte a vagyont most majd a szukseg viszi. Aztan eljon az ido amikor a nincs ragyujta a szemlohegyi villat arra akinek van. Nem lesz uj a nap alatt ezzel sem.
Holnap indulnak a "Szőke Putin" féle vámok Kanada, Kína, Mehikó ellen. Illetve ezen országok viszont vámjai. Érdekes lesz. Majd megy az USA középosztály vagy a white trash vagy a redneck népek a földekre leszedni a termést a latinók helyett? Meg a szalagra az ázsiaiak helyett? Erősen kétlem. A kripto fél év múlva 50ezren fog állni. Meg kell állítani ezt az őrültet.
Bizony. Bizonyos szektorokban,amik eddig húzóágazatok voltak,nincs megrendelés. Ismerős mérnöki cége tavaly fullon, idénre talán pár hónap,aztán szevasz. Gyülekeznek a felhők.
Az nem létezik. Lendületes növekedés lesz a 2. félévben a repülőrajt után. Lassan öntik majd a szemetet a kínai akksigyárak. Nem lesz jó debreceninek lenni (sem). Szép nagy akkumulátor hulladéklerakót csinálnak a pedofideszesek Magyarországból.
Feszültség? Kezd szőrakoztató lenni. Valahogy azt erzem a szélbe szimatolva hogy a kormány támogató kommentek irtó emocionálisan, idegből és elementáris kitöréssel jönnek. Kis változatosság a röhögéshez képest.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)