Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az, hogy te kispályás vagy, nem engem minősít. Ha régi indexes lennél, tudnád, hogy ki vagyok. Ja, hogy most nem tudsz a Hiteltelenre rákeresve mindent megtudnod, az csak azt árulja el, hogy már akkoriban a rendszer eldurvulására készültem. Hiteltelen után mindig volt egy + tag. Aztán törölve az egész, és újabb indít. ;)
Vulvát kipicsáztam IRL-el a Sínből, azóta ott maga vagyok az Ördög! LOL De legalább eltűnt a pondró, és másik topicot nyitott. Talán visszamehetnék, de már unom az ottani körkörös mondókát. Értelmes törzstagokkal Messengeren vagy E-mailen kommunikálok, és ennyi.
Jól tettem, mert azóta igyekszel! :D Tréfát félretéve, elnézést kérek tőled a kezdeti hangnemért! Remélem elfogadod. Van amiben elég jó vagy EUR témában, ezért is olvaslak. A vadhajtásokra léptem rá, és azok elmúltak azóta. (külföldön más ára van a forinton nyert eurónak) Most az állampapírosoknál kezdek küzdeni, hogy az inflát helyén tudják kezelni. Egyelőre 6 mínusz egy kérdéses felszólításra. LOL De majd belejönnek ők is... Így működnek a fórumok.
"Zsidayt idezve,nem latott meg olyat,aki allampapirokbol vagyont epitett volna." ---------------- Igaza van, de mi most 19,1%-os papperben ülünk 1 évig. Vki februártól, vki márciustól, stb Ezt a pappert csak akkor dobom, ha valaki megesküszik, hogy 1 év múlva közel 460 lesz az euró! 400 v. 420, 430, 440 nem elég, mert az bukó! Nekem.
Nyilván, nem állampapírral kell és lehet vagyont építeni, ez a szomszéd topik méretű hülyeség. Portfolio részeként jó, pláne ahogy jelenleg működik az kamatadómentes bankbetét. Aztán aki ide tolt allint, hát, annak már páran addig magyarázták amíg kitörölte. Mert az csak rémhírterjesztés és rosszindulat. Ok, akkor inflációkövetés a pénztermelés, ne zavarjuk meg a fejeket odaát.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)