Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mondhatjuk azt is hogy az EU az utolsó percig lógatta a csalit az orra előtt és ő bekapta. Ettől függetlenül nem nevezném sikernek hanem szégyennek. Azt is ami ide vezetett meg az 55% felfüggesztését annak ami már rég itt lehetne ha nem lopnák el nagy részét. Persze az hogy mit mondanak birkaetetésen az egy másik dolog.
Marhára jól tudta, hogy mit kell csinálniuk. Az utolsó percig vétózgatni kellett, addig, amíg oda nem álltak elé, hogy "figyelj Viktor, ha befejezitek a vétózgatást a következő két kérdésben, akkor cserébe mi megszavazzuk nektek a pénzeket." Úgy is lett. Azt gondolom, hogy kurva olcsón megúszták a dolgot, összességében ha azt nézzük, a malac nyert. Így is lesz ez 10:00-kor beállitva a kormányinfón. Az EU is meghátrált, mert tudják, hogy akkora a baj itthon, hogy nem akarnak az EU-n belül még egy görögországot. Elég nekik az olaszokat valahogy szinten tartani, hogy ott se dőljön be a gazdaság. Ez, amit nekünk meg adni kell ahhoz, hogy a felszínen maradjunk, ez a pár milliárd, aprópénz. Cserébe egy kis ideig félrenétnek, addig, amíg mondjuk jövő tavasszal meg nem kell majd szavazni egy újabb ukrán kölcsönt, vagy a 20-11.-ig szankciós csomagot. Mert hogy ez a 18 mrd semmire nem lesz elég ukrajnának, az is biztos. Tavasszal meg támadni kell, ha azt akarják(akarjuk), hogy a háború 2023-ra valamilyen formában (ukrán "győzelemmel") befejeződjön.
Jó reggelt! Majdnem papírforma, 10 %-ot tévedtem... 65%-ból, 55 % lett. Egyébként nem változott semmi, pénz továbbra sem jön, fogják a tökét. Egy dolog viszont teljes mértékben kiderült, amit már többen is tudunk/sejtünk, hogy a magyar gazdaság és az ország finanszírozása nagyon nagy kakiban van. Lényegében mindent elfogadott az OV, minden vétóból visszakozott, a pénz reményére is. Ebből ezt kell leszűrni. Nagyon kell nekik a lóvé. Egy fél évig megy a huzavona biztos. Addig esély sincs pénzre. Egyikre se, amiről szó van a témában. 3000-5000 MRd Ft Ez kő kemény 10 %-os pénzhiány, azért az nem kevés. Most lehet, hogy erősödik picit, de ez csak rövid ideig, továbbra is a leértékelődés vizionálható nálam. Továbbra is OV töke a satuban, még ha nem is úgy fogják kommunikálni. A birkáknak jó lesz. Marad a della EUR-ba. Ha lemegy bővítés, csakis a biztonság miatt.
„Újra Kormányinfót tart a kormány. Ma délelőtt fél 10-kor kezdődik az esemény Gulyás Gergely kancellárminiszterrel és Navracsics Tiborral.“ Most megtudjuk, hogy "győztünk"!
már megint nincs igazad! a minap jártam egy sparban ahol ki volt írva, hogy euro 380!!!!! egy ből kaptam az alkalmon, hogy megvegyem mindet, de nem volt nekik eladó ennyiért, hanem ennyiben számolják be :( tehát jobb döntésnek láttam FO$rinttal fizetni így 410 felett...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)