Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Jöttem néhány mínuszért, lehet. De nekem nagyon úgy tűnik, hogy minden előzetes mondás arról, hogy ez itt most nem az EURHUF long ideje, helytálló volt.
Ez most segít a piacnak: https://finance.yahoo.com/news/q4-gdp-us-economic-activity-recovery-192945002.html?.tsrc=372 meglátjuk holnap mi lesz az ukránokkal!
Ha ma reggel nekem azt mondta volna valaki, hogy ma még 355 forint köré ócsul az EUR, akkor kieszközöltem volna neki egy beutalót a diliházba. Most meg tessék mindjárt annyi lesz. Lehet, hogy nekem kéne bediliznem.
MÁP+ Euro swappal fedezve tavaly 4% felett Euroban. Azt, amit kereskedtem is az 8% felett Euroban. Szóval szerintem a MÁP+ tavaly egy főnyeremény. Kötvény szerintem Euróban nem fizetett ennyit. Ha igen akkor valószínűleg bóvli. Magyarország még nem az. Egyenlőre idén is tartom. Azt nem vitatom, hogy a politikai, gazdasági kockázatok valósak. Technikai szinten egyenlőre a forint erős. Lehet még sokkal erősebb is. Ez nagyon gyorsan változhat is. 370 felett baj van, 355 alatt öröm. Hetes zárás 355 alá, megnyithatja az utat a 335-höz. Erős ellenállás 345 és körülötte. Mindenkinek vérmérséklete szerint. Én hosszú-közép táv forint long rövid semleges. 363-365 között a 355-ön vett tételek eladása. Ennyi.
lehet egy kis kegzelmi idöszak február közepéig . miközben a kormány kamat ide oda ingyen önti a pénzt . febr 16 - ot szerintem mentsük el a naptárban.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)