Azok a jogerösen megnyert perek, és van rajtuk már értékvesztés elszámolva. A folyamatban lévö, azaz jogerösen még le nem zárt perek 0 Ft-tal szerepelnek a mérlegben.
amugy nem nagyon kovetem ezeket, neha botlok bele, ennek ellenere meg hozzam is eljutott a hire annak, hogy nyernek pereket es a romanok fizetnek azokhoz nem jut el, akik aktivan figyelik?
vettem a faradsagot, es beleneztem a feleves jelentesbe a 2. oldalon azt irjak, hogy minden jogerosen megitelt koveteles valos erteken szerepel a konyveikben a feleves jelentes szerint a kovetelesek osszege 78 millio forint, szemben a 2023. vegi 265 millioval max 78 millio volt meg a perben jogerosen megitelt osszeg, amit vartak. azert max annyi, mert a kovetelesek kozott nem csak peres kovetelesek lehetnek ebbol kovetkezik, hogy a korabban birosagon megitelt penz szintebteljes egeszeben befolyt mar a ceghez, ha nem fizettek colna a romanok, akkor sokkal nagyobb szam kellene ott legyen . folyamatban levo peres kovetelesre azt irjak, hogy az nullan szerepel a konyveikben abbol biztos nem jott meg be semmi, a birosag se hozott iteletet, meg jo hogy nem fizet a roman, ha a biro se dontott meg ezekben
Az ÉPDUFERR pakk-kal kapcsolatban is lehetnek majd valamikor pozitív fejlemények. Valami alternatív energiatárolással kapcsolatos projejtcéget alapítottak tavaly.(Mármint az ÉPDUFERR.)
Azért lássuk be ez az mtel jó huzasuk volt. 120 %os profit ekkora mennyiségben ilyen időtávon brutál komoly. Bárcsak nekem lenne ilyen bróker tippem. Engem a privát bankár mindig az OTP vétellel pushol
ENEFI - THE BEST