Azis csak azért, mert a Vodafone kb állt … számlát nem tudtak kiállítani fél évig… volt olyan új előfizetést sem tudtam kötni. Ha a konkurencia működésképtelen nem nehéz hasítani.
Telekomba jó sztory volt lefőt a kávé… Nem lesznek ekkora nyereségek ott se.. Az is azért volt mert duplája lett az előfizetés… Kiváncsi vagyok az ottani számokra majd..
Hajrá vegyél Telekomot szoftos 90Ft osztira… zéró növekedési potenciálra. Telekommunikációs szektor eleve be van állva… nem nagy történet már, mindenki netflixet néz nem telekom tv-ét…
Egy-egy nagyobb árfolyammozgásnál teljesen természetes szerintem, hogy megjelennek spekulációs szándékú (extra rövid távban gondolkodó) pénzek. Azt viszont erősen vitatnám, hogy 4700 volt a tető, pláne egy olyan papír esetében, ami rendkívül erős rövid és hosszútávú fundamentumokkal rendelkezik. 15-20% emelkedés után azzal, hogy stagnál a papír (ráadásul kisebb forgalom mellett, mint az elmúlt pár napban) nem kiáltanék világvégét. :) Konszolidáció benne van kb e szint körül, ez még szerintem jót is tesz, de nagy kérdés számomra, hogy meddig marad ezen a szinten a papír, mert hogy nem láttuk a rövidtávú tetőt, az szinte biztos. Hosszú távon meg nem mennék bele mekkora felértékelődési potenciál van az alteoban.
Speka az itt volt maximum. Nem a Telekomban.. Elértük a bűvös 3. napot .. Most kattognak a fogaskerekek mit kellene tenni 😂 Hol áll be s mikor az árfolyam ..Hm én 4700 nál adtam volna anno
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.