Értelek, igazad van! Míg 2014 ben volt puskapor rendesen, most kevesebb pénzből próbálok keresni. Igaz most sokkal jobban állok eredményességben. Nehéz néha a kisértésnek ellenállni...annyiszor elégettem a nyerőt, kezdek kicsit óvatosabb lenni. Jobban álltam most is, de 15 % nyerőt leütöttem. Szúrkolok neked és figyelek!
Ne 3 hónapos chartot nézz.. ennek a papírnak innen kellett volna eleve indulnia. Engem túlzottan nem érdekel ki mit szórakàzik, osztalék jön belőle stabilan… jobb, mint az állampapír. Elülök benne, el nem adom! Ha jön le bővítek! Ha nem kénytelen vagyok venni még… Tibi, aki kitartó ibenne szerintem már 7x annyi pénze van, mint annak, aki ide oda ugrált… plusz osztalékok. Én ezt az állandó portfolióba veszem :) Van arra már úgyis egy részvény csokrom, azokhoz nem nyúlok. :)
4000 körül sem vették, mert akkor várták a 3600-3800-at vagy a 3480-as “nanorést”. Most 4600-on vehetnének, de nem, mert várják a 4000-et. Aztán 5000-nél majd megint várják a 4600-at, és így tovább. 😃
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.