Hajjajjjj dédpapa! Kína lakossága 1955-körül volt 600 millió! Akkor te már jóval 80 év fölött jársz ezek szerint, ha az iskolában Kína lakosságát 600 főnek tanultad, mivel ezt először 7. osztályban tanulják először a diákok. :)
ne izguljanak -stadl felettiek mind megusszák-de még stad is.sőt még lejebb is -nem lesz itt semmilyen elszámoltatás-nem is akarnak -mert már ha akartak volna első naptol a parlamentben -nem pofáztak volna.hanem -rendeleteket és törvényeket szavaztak volna meg -és szépen nyomást helyeztek volna az ügyészségre stb.nem csinálták ugyhogy szelavi van-az a kérdés 23. a körűl mi lesz-mit csinál a nép-ja meg orbán-mit találtki-
Hanko szepen vergődik,mar a gyerekeivel takarozik,hogy büszkék lesznek rá,mert fellép a tiszas önkény ellen. Pedig csak hatosagi vizsgalat van, tehát végre működik az,ami 16 evig csak irányítottan működött,nem tudom,mi a bajuk. Ez a jogállam, amiért annyira kapalozik ez a selejt banda hirtelen...
Igazából mindegy, sejthető,h tele vannak pedofillal,de a szükséges ketharmad megvan,Semjen meg majd elszámol önmagával vagy a letezonek hitt Jóistenével ezert. Kozben megalakult a Vagyonvisszaszerzesi hivatal,mehet a munka tovább.
Annyira tudta mindenki, hogy Semjén az, aki ráadásul anno, amikor ez a téma robbant a köztudatban, még fel is szólalt a parlamentben, nem kis zavart okozva a fideszben. (kb a True Detective első éveadában érzem magam vagy ott van a másik klasszikus a Spotlight. )
tegnap takács nagy örömmel tette ki,hogy fogy a tisza fidesz meg "erősödik",persze a medián számaival igazolta. megkérdeztem tőle,hogy most,hogy hogy hisznek a hazug közvélemény kutatóknak,persze válasz nem jött:))
2008ban már mindegy volt neki,2006 elintézte. azért ő politikailag nehezebb helyzetben volt mert belülről se volt meg az igazi támogatottsága,persze az kérdés,hogy ezért volt gyenge vagy gyenge volt és azért támadták belülről is. én azóta is tartom vele előrébb lenne az ország,ha mással nem ennyit tuti nem loptak volna:)
Mondjuk esetleg a költségvetés helyzetét is bemutathatnak,de nyilvan abban nem lenne köszönet,max annyi,amennyit az utolsó afitprop.is itt tolt,hogy milyen alacsony GDP arányosan. Nyilvan hülyéknek ez is megteszi,ugysem értik. Nezegetem a fideszes sokadvonalas politikusokat,kozpontilag kiadva nekik,hogyenjenek benzinkutra, és fotózzák le, lehetőleg pálya meleltt,hogy milyen durva a benzinár. Hozzáteszem,miota Trump zarta a longokat (bejelentette, hogy akkor megis targyalunk) azota esett vagy 10 szazalekot az olaj,de az agyhalottak ezt nem fogják érteni úgysem,hogy miért van.
Ez teljesen olyan, mint a hír tévé erőlködése. Mindig találnak egy egy számot a nagyvilágban, amiben jobb volt Magyarország és ezzel lehetett fényezni a fideszt. Amiben tényleg magasan vertük egész Európát, arról mélységesen hallgattak, mert a lopás, a közpénz csókosoknak a zsebébe tömése, hosszú ideig világbajnoki szinten művelték, csúcsra járatva az utolsó években. Ezt nehéz lenne űberelni. Csak az a szomorú, hogy a fidesz birkáknak ez teljesen elfogadható, ez nem veri ki náluk a biztosítékot. Annyira sötétek, hogy ha nem egyenesen veszik ki a zsebükből, hanem a kincstárból, az nekik nem fáj. Azzal elintézik, hogy más is lopna. Igen, no de ennyit? Tiborc naponta megnyerte a a lottó ötös csúcsösszegét, lölöről nem is beszélve. Látjuk tot gabit, ahol a semmiért utalgattak 10 milliókat, aztán a kamerákba bőgött, hogy milyen szerencsétlen.
Gyurcsány tökéletesen megfelelt a fidesznek, ezért sem kértek tőle semmit számon. Jó mumus volt, aki foglalta a helyet és nem volt jobb nála. Én meg vagyok győződve, hogy az eddigi ellenzéket a fidesz pénzelte, a választások előtt kampányoltak, aztán a választások előtt egy héttel a fidesz bejátszotta az öszödi beszédet és meg is lett nekik a 2/3. Darabjaira hullott az addigi győzelmi reménykedésük. A szavazatok után megkapták jutalékukat, amiből jó darabig eléldegéltek.
El vagyok ájulva, Rétvári szerint hatalmas siker volt a fidesz éra alatt az EÜ, amit rakat adat felsorolással támasztott alá. Faszé köllött a fideszt és élén a magyar történelem legnagyobb sikerű vezetőjét elzavarni????? Most jön Takács P és hisztizik.. Biztos rátesz Rétvárira még 20 mázsát! o))
"Az Orbán-kormány utolsó, a választási kampány alatt futó Nemzeti Petíciója összesen 22,2 milliárd forint közpénzbe került, ezzel minden korábbi hasonló akciónál drágább lett." Kérdeztük sokan: HOL A PÉNZ? Lassan előkerül.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!