Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Borisz 2026. 06. 21. 17:08
Előzmény: #212418  bigyula
Azért szólalt meg, mert érzi, hogy potyog le a vakolat a homlokzatról, egyre nagyobb darabokban. És az emberek látják, hogy alatta nem tégla van, hanem vályog.
Nem téglából építkezett a krapek, hanem vályogból. Amikor kényszeredetten vigyorog, és mindent tagad, akkor ezt próbálja elhazudni. Csak hát nem lehet.
gyula1971
gyula1971 2026. 06. 21. 16:33
Elszámoltatás: közel félmilliárd állami támogatást kaptak a fideszes Király Nóra civil szervezetei, vizsgálatot indított a Miniszterelnökség.
-A Miniszterelnökség vizsgálatot indít a Király Nórához köthető szervezetek állami támogatásai miatt, amelyek az elmúlt években több mint 455 millió forint közpénzt kaptak. A kormány szerint több hasonló ügyet is ellenőriznek, és szabálytalanság esetén a Vagyonvisszaszerzési Hivatal is eljárhat.
https://budapestkornyeke.hu/elszamoltatas-kozel-felmilliard-allami-tamogatast-kaptak-a-fideszes-kiraly-nora-civil-szervezetei-vizsgalatot-inditott-a-minis
bigyula 2026. 06. 21. 16:27
Előzmény: #212412  bronz
"Orbán Viktor a Szőlő utcai ügyről: Gyalázatos provokáció, propagandisztikus műbalhé"
.
Nem tudom/értem, minek szólalt meg. Most olvastam, hogy van 11 gyanúsított, akikből 4 előzetesben van. Ráadásul még az orbánc féle szügygyészség dolgozik az ügyben. Lehet, hogy még midig csak a fél óra alatt lefolytatott "vizsgálat" eredményét ismeri? Ez kurva nagy öngól megint.
badsector1
badsector1 2026. 06. 21. 15:17
Előzmény: #212412  bronz
ha már csutmóknak is meg kellett szólalnia szőlő utca ügyben, akkor már közeledik a foslavina a zsolti bácsihoz.
Istvan78 2026. 06. 21. 15:14
Előzmény: #212410  Borisz
A többi pártra valóban nem volt igény, de ez nem jelenti azt, hogy a többi ideológiára se lenne igény. Csak a meglévő pártok nem képviselték megfelelően a zászlóra kitűzött idológiát. Nem volt elég tehetségük, kitartásuk hozzá, korruptak voltak és így tovább.:) A jövőben feltűnhetnek olyan új csoportok a palettán, amelyek felnőnek a feladathoz.
.
A Fidesz. Szerintem nem fog kettészakadni. A vetetésben és a táborukban teljes elborultság van, szembenézésre, felelősségvállalásra semmi esély nem látszi. Stagnálnak vagy tovább süllyednek. A mérsékelt szárnyra se a Fideszen belül nincs igény, ahogy az előbb írtam, kívülről ugyanannyira nincs, mivel a mérsékelt jobbközepet a Tisza elfoglalta.
Borisz 2026. 06. 21. 15:13
Előzmény: #212414  Testardo
Mindegy. Úgyis utolsókat rúgja. Ott nincs semmi.
Testardo 2026. 06. 21. 14:50
Előzmény: #212400  Sehmet
Most akkor mégis létezik Németország ? Teljesen összezavartok.
bronz 2026. 06. 21. 14:42
Előzmény: #212407  Sehmet
Majd kiderül, hogy hamis-e vagy sem.
Schadl széfben talált iraton elég egyértelmű vádak szerepelnek.
Kérdés továbbra is adott, rengeteg fideszes pedofil ügy robbant ki és mindvégig csendben voltál.
Belefér az értékrendedbe vagy sem?
Igen vagy nem?
Ha nem, akkor miért nem nyilatkoztál erről sosem? (Miközben véded gőzerővel a bebetonozott fidesz kádereket) 
bronz 2026. 06. 21. 14:38
A pedifilmosdató felcsúti ruszkibérenc szerint a Szőlő utca műbalhé.
https://24.hu/belfold/2026/06/21/orban-viktor-szolo-utca/
Ez valami beütés lehet a fideszeknél, hogy a fideszes pedofília belefér az értékrendjükbe.
maxwax
maxwax 2026. 06. 21. 13:23
Értem én, hogy orbánék lassítani akarják az országban folyamatban lévő változásokat Sulyok bevetésével, de miközben Sulyok látványosan, kamikaze módon megy neki MP-nek, nyilatkozik olyan dolgokat, amiket nem kellene, addig pontosan ezekkel a megszólalásaival, tetteivel bizonyítja, hogy ő csak orbán bábja. Összesen nem hallatta annyit a hangját beiktatása óta a választásig, mint azóta és most is csak azért, mert el akarják távolítani. Basszus, ennyi esze van? Nem véletlenül nem volt annyira híres ügyvéd a városban (Szeged). Amúgy meg nem éppen szeplőtlen a múltja az ügyvédi tevékenysége idején sem Sulyoknak.
Borisz 2026. 06. 21. 12:43
Előzmény: #212408  Istvan78
Azok a pártok akik ma bent vannak a parlamentben, erős társadalmi csoportok valós igényeit elégítik ki. Ma van egy konzervatív Európa-párti, egy szuverenista Európa-ellenes és egy szélsőségesen nacionalista Európa-ellenes párt. A többi pártra jelenleg nem volt elegendő a tömegigény vagy a tömegbizalom, ezért ők most nem jutottak be. Ha a tömegigény fennmarad rájuk és kellőképpen megnő, miért ne kerülhetnének be például legközelebb.
Amúgy nekem vesszőparipám, hogy a Fidesz egy éven belül ketté fog szakadni. És nem, nem fiatal és idős demokraták szövetségére, hanem szélsőségesebbek és mérsékeltebbek mentén. Azt vizionálom, hogy a szélsőséges vonal összenő a mi hazánkkal, és erős lesz, a mérsékeltek pedig összenőnek a Tisza jobbosabb részével, és szintén erős lesz. A Tisza balosabb részei pedig visszaáramlanak a kis balos, jelenleg parlamenten kívüli pártokba, illetve új pártokba, és nem lesznek erősek.
A fenti képzelgésem alapján az orbánista kétharmados visszarendeződésnek nem látom esélyét, de az átalakult szuverenista-nacionalista társaság egy sima többségre ismét szert tehet, ha a Tisza nagyon kiábrándítja magából a zembereket, vagy ha a gazdaság elviselhetetlen mértékben befuccsol.
Értékelném, ha az utóbbi két veszélyt jó kormányzással, különösen jó gazdaságpolitikával, sikerülne elkerülni.
Istvan78 2026. 06. 21. 12:22
Előzmény: #212407  Sehmet
Még nem tudjuk, mi az igazság Zsolti bácsi ügyben. Attól, hogy lelkileg sérült valaki, mondhat igazat és nem biztos, hogy hazudik, ha akar magának ebből anyagi hasznot. Várom már nagyon, hogy vége legyen már ennek az ügynek, túl sokáig húzódik.
Istvan78 2026. 06. 21. 12:19
Előzmény: #212406  Sehmet
Azok alapértékek, amik alapján összeállt az Orbán leváltásra a nép. Egy normális, demokratikus ország alapértékei. Ezek fontosabb értékek, mint az ideológiaiak (baloldali, liberális, zöld, jobboldali). Ha az alapértékek rendbe tevődnek, jöhetnek a cizelláltabb dolgok. Szerintem is legyen mindazon ideológiának pártja, ha lehet bent a parlamentben, amit fent írtam.
Sehmet
Sehmet 2026. 06. 21. 12:13
Előzmény: #212405  bronz
Megértem, hogy ez égett be az agyadba, de erről lekophatnál már még akkor is, ha a szókincsed és a tájékozottságodból csak ennyire telik? Én is feltehetném azt a kérdést, hogy egy, más emberek tönkretételére irányuló, lelkileg sérült fiúból anyagi motivációval kiszedett hamis tanúzás/vallomás belefér-e a nihilista értékrendedbe, de nem teszem, mert látom a választ. 
Sehmet
Sehmet 2026. 06. 21. 12:09
Előzmény: #212404  Istvan78
Vitatod, hogy nem Orbán és a Fidesz, azaz a NER leváltása érdekében állt össze érdekalapon a kipaterolt NER-es mögé a posztkommunista utódpártoktól a liberálisokon keresztül sok, korábban a karlengetősökig terjedő szavazóbázis? Hol a közös érték? Hol a párt? Hol a közös "hogyan tovább" a "mindenkit vigyenek a börtönbe" és "mindent NER-es vagyon vissza" célon kívül? A kis fenét van!  
bronz 2026. 06. 21. 11:56
Sehmenczer!
Beleférnek a fideszes értékrendedbe továbbra is a fideszes pedofilügyek?
A fideszes pedofil jó pedofil?
https://pedofidesz.pages.dev/botranyok
Istvan78 2026. 06. 21. 11:53
Előzmény: #212402  Sehmet
Leírtam, hogy a kommentedből mit kifogásoltam, ezt írtad:
.
"mert nem értékalapú, nem valami mellett, hanem valaki ellen jött létre. " Ez nem tény és tényleg ostobaság.
Sehmet
Sehmet 2026. 06. 21. 11:52
Előzmény: #212401  Istvan78

No, ez legalább értő és korrekt válasz volt! Igen, a szomszéd fűje mindig zöldebb, csakhogy arra sokkal több időt, energiát és pénzt fordítanak. 
Azért tettem be, mert ilyen még nem volt, ellentétben a több-száz, ezzel ellentétes, legtöbbször nem a tényeken alapuló, megtévesztő információkkal. 
Sehmet
Sehmet 2026. 06. 21. 11:50
Előzmény: #212399  Istvan78
Megindokolnád - azon kívül, hogy bizonyos dolgokat, még egyszerűbbeket is - nehezen értesz meg, mit minősítesz ostobaságnak abból, amit leírtam? Azok mind tények! Az, hogy te meg akarod nekem szabni, mit írhatok le, az a te demokrácia-felfogásodra utal, amivel én a helyedben nem dicsekednék!
Istvan78 2026. 06. 21. 11:49
Előzmény: #212398  Sehmet
Ami azt illeti, jobbnak gondoltam a nyugati helyzetet a várakozási időkben. Nyilván azért tetted be ezt a cikket, mert itt csak ezt elemzik, a többi aspektust nem. 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek