mindegyik arab országban vallási vezetők vannak hatalmon (egyikben sincs demokrácia, nincs szekularizació) az oroszok ha nagyobb mértékben segítettek volna az atomfegyvernél, akkor már már joval hamarabb meg lett volna, de ugylátszik ök se tartották jo ötletnek
Teperhet, de a helyzet, hogy ezt a kommunistát az 50 év alattiak nagy része utalja, mint a sz@rt. Lassan jöhetne a 15. havi nyugdíj ígérete, plusz osztani kellene valamit a 8 általánost nem végzett analfabétáknak is. Nehogy már a gondolkodó emberek döntsék el az ország sorsát.
Igen, egészen 1979-ig megyek vissza. Ne felejtsük el, hogy 1990-ig azért szépen felosztotta a világot egymás között az USA és a Szovjetunió. A Közel-Kelet mindig puskaporos hordó volt, most sincs másként. Izrael önálló államkénti léte folyamatos feszültséget okoz a térségben. Továbbra sem tudom, hol tartottak az atomfegyverek előállításában - természetesen az oroszok támogatásával -, de számomra a legnagyobb probléma, hogy vallási vezetők gyakorolják a hatalmat egy rendkívül vallásos országban. Lehet látni, mivé vált Afganisztán is, miután magára hagyták. Bizonytalanná tesz az is, hogy lemondott Trump embere - terrorelhárítási vezető -, mondván Irán nem jelentett közvetlen fenyegetést az államokra.
79-re gondolsz? akkoriban szerintem még a cia se volt tisztában a muszlim fanatizmussal, amugy rákeféltek pahlavi megbuktatásával, mert igaz h korrupt volt, viszont utána khomeini alatt elvették az usa tól az olajkitermelő cégeket . ha létrehozta volna irán a saját atomfegyverét, biztos hogy rövid idő mulva bevetette volna izrael ellen, ami nagyobb világégést hozott volna, mint a mostani krizis persze szvsz
Természetesen gondoltam erre, de ha úgy vesszük, erre nem most kellett volna gondolni, hanem akkor, amikor Khomeininek engedték, hogy hatalomra kerüljön. Vallási vezetőket hagyni országokat irányítani vétek! Egyet viszont nem tudunk, reális veszély volt-e az iráni atomfegyver avagy sem, mert ne feledjúk, Irakban sem voltak vegyifegyverek.
Orbánnak mennie kell, mert kb azonnal bóvliba vágják az országot, rövid időn belül az EU-n kívül találhatjuk magunkat és akkor olyan légüres térbe kerülünk, amilyenbe még soha. Nyerni kell a Tiszának és MP-nek április 12-én!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!