Azt, hogy az index nevezetű szemetet a múltkori hazugság cunami után még véletlenül sem lehet komolyan venni ez tény! Az, hogy a nem orbánc nyaló normális közvélemény kutatások alapján, és ezek átlagát tekintve is biztosan nyer a Tisza ez is tény!. A tényekkel nehéz vitatkozni, ellenben te szoktál. Nem értem miért?! Az, hogy ezt szeretnéd, hogy a narancsos kommandó tovább rabolja az országot és arra szavazol szíved joga, de ne nevezzük már a másikat bullsitnak, mikor egy kamunak nevezhető, megalapozatlan állítást egy igaz állítottam szembe.
Miért nem jelöltél meg forrást? Ez így mos tpont olyan mintha te találtad volna ki az egészet:))) Ha már annyit elérnek, hogy a PEDOfideSS bukja a 2/3-ot az is kúrva nagy eredmény lesz!
Londonban, nekem még gereblyézős részvénynek tanították, de lehet, hogy rossz volt az angolom. A tolvaj sokkal jobban tetszik!!!! .-))) Ha, megengeded ezt fogom ezentúl használni!!!! pls.
Persze! Ezt hívják piramisjátéknak! Nagyon sok magyar be lett palizva, nagyon sajnálom őket!! Én nem vagyok egy tőzsde guru, de megszabadulnék az összes olyan belterjes Ner-es részvénytől, ami csak és kizárólag a magyar piacon van jelen! Természetesen van potenciál az OTP-ben és a Mol-ban, és persze a Richterben is de a többi..... hát nem tudom.......
Gazdasági elemzők szerint azért ment csúcsra a bux és a forint mert MP győzelmét árazzák. Ha MP győz, nem lehet a 400 felett az eur/huf, akkor pont hogy erősödnie kell a forintnak.
Ezek Ner-es cégek, akik megvezettek sok kis befektetőt! Szerencsére egyre többen rájönnek, hogy áldozatul estek a szokásos fideszes piramisjátéknak. Remélhetőleg ők még idejében ki tudnak szállni, ha lesz egyáltalán valaki, aki megveszi a pakkjukat. Én bízom benne! Drukkolok nekik!!
Olvass bele a részvény topicokba. Rengeteg olyan ember ír aki állítja hogy MP re fog szavazni közben meg nyakig ül neres részvényekben és várja az emelkedést. Ezt én nem értem.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!