Orbán muszlimoknak akarta kijátszani a magyar főváros legnagyobb fejlesztésimterületét. Akik mecsetet akartak,kda építeni. Ez van, ez a te fideszed. Külföldieket, muszlimokat támogat, a magyarokat meg köpködi.
A reptér is a fidesz döntésére került teljesen külföldi kézbe, majd tízszeres áton vette azt vissza orbán.
hát igen, jelenleg 7 párt van a parlamentben!!! Minek ennyi?! Némelyik osztódással szaporodik, meg tűnik elfele, főleg azok amelyek a prájdolásra álltak rá, például a momentum, valahogy a magyar társadalom nem vevő erre, nem elég felvilágosult mint a Nyugat. Nade bízunk benne, hogy MP lecsökkenti a pártok számát, már hallani a felháborodást, hogy minek annyi párt, mer így nem tudnak majd győzni, bőven elég lennének ők. . Hajrá MP!
Úgy néz ki orbán támogatja a szlovákiai magyarok ingatlanjainak ellopását a benes dekrétumok segítségével, mivel még nem rendelte be szijgyártó a szlovák nagykövetet.
"egypártrendszer kell meg diktatúra..." Jó reggelt! Te hol éltél ebben a laza elmúlt 15 évben? És az jó hogy kilopják a szemed? Tényleg befejeztem... nem mérgezem veled magam többet.
Tarr télleg nem mondott semmit. Csak a szája mozgott, meg az ő hangját lehetett hallani az előadásán meg a videón. Nemistom mér tulajdonítanak neki ilyen kijelentéseket!
igen, sokan kritizálják MP-t hogy nincs gerince, mer nemrég még első sorokban tapsolt Orbánnak, meg éltette, most meg durva szavakkal kritizálja. De én szerintem van gerince. . Sokan mondják, hogy nehéz MP-t elfogadniuk, de mégis rá szavaznak, mer akkor látnak esélyt a kormányváltásra. Dehát ez a demokrácia. Arra kell szavazni, akire nem akar az ember, mer nincsenek pártok. Egypártrendszer kell,, meg diktatúra. . Hajrá MP!
hátigen, én se értem Dubáj mér fogadott be annyi európait, meg többszázezer oroszt, meg ukránt, terroristákat viszont nem, és tilos palesztina (=Hamasz terrorszervezet) mellett tüntetni. De lehet ők tudnak valamit, amit Fanderlájenék nem. Hogy mér szeretik Bpestet aszt nemtom én se pontosan, de egyikőjük megvette az Intercontinental szállót is. Meg mást is. . Egy iráni fiatal nő meg fojamatosan raklya felfele a videókat, ojjan dolgokra hívja fel a figyelmünket, hogy a muszlimok sehol máshol nem torlaszolnak el utakat az imádkozásaikkal, csak Európában meg Amcsiban (meg Ausztrálban), a muszlim világban sehol. Felteszi a kérdést vajon mér? Az ő válasza: ezzel is mutatni akarják dominanciájukat. Hátha MP hoz be majd belőlük, hogy itt is domináljanak. Ne hallgasson se Dubájra, se erre az iráni fiatal nőre!
Van másik is: Csak tudnám, orbán miért nem tiltakozik, ha ilyen jó barátok. . "Az STVR Szombati párbeszédek című műsorában Robert Fico miniszterelnököt
arról kérdezték, mit gondol a Büntető Törvénykönyv azon módosításáról,
amellyel törvénybe iktatták, hogy akár hat hónap szabadságvesztéssel is
büntethető az, „aki megkérdőjelezi a második világháború utáni viszonyok
rendezését”, beleértve a Beneš-dekrétumokat is" .https://parameter.sk/1300322/fico-szerint-a-benes-dekretumok-megkerdojelezese-egy-szinten-van-a-holokauszt-tagadasaval/
Fico orbán barátja! Csak a szlovákiai magyarokat utálja. "Miután a Progresszív Szlovákia leszögezte, le kell állítani a
Beneš-dekrétumok alapján bevégzett földelkobzásokat, a többi szlovák
párt prominensei egymást taposva siettek bejelenteni, hogy kiállnak a
magyarok és a németek kollektív bűnösségét rögzítő elnöki rendeletek
mellett. Robert Fico (Smer), Juraj Blanár (Smer), Matúš Šutaj Eštok
(Hlas), Richard Raši (Hlas), Samuel Migaľ (Smer-jelölt), Rudolf Huliak
(Strana vidieka), Andrej Danko (SNS), Viliam Karas (KDH) is a
Beneš-dekrétumok védelmére kelt. A Magyar Szövetség szerint viszont a
konfiskációk mögött az ingatlanmaffia áll, ezért is kell azokat
leállítani." Forrás: https://parameter.sk/1294130/atombombakent-robbant-a-szlovak-politikaban-hogy-a-ps-szerint-le-kell-allitani-a-benes-dekretumok-alapjan-bevegzett-foldelkobzasokat/
MP fideszben szocializálódott. Senki se várja el, hogy ha valaki kimászik a posványból, akkor egyből 100-as legyen, MP-től se váható el. Tarr meg nem mondott semmit. A fejedben tomboló képzeletbeli világ az, amit felmondasz nap mint nap. A valósággal nem tudsz mit kezdeni, így maradnak neked a képzelgéseid.
Már nagyon vártad azt a mecsetet.... Meg hogy külföldiek kezébe kerüljön a magyar főváros legnagyobb fejlesztési területe. Muszlimok kezébe. Látod, ennyire vagy te éles kés a fiókban...
A fideszállam veri a rábizott gyerekeket, ők még mindig jobban jártak mint amikor a szellemi elődeitek 600 ezer magyar állampolgár kivegzésében segédkeztek.
igazad van, én se értem mér csetdzsípítível állították össze az anyagot, igaz hogy MP agyhalottaknak nevezte őket de szerintem maguktól is össze tudták volna állítani!!!! Elég okosak hozzá! Az meg hogy Tarr Zoltán is kikotyogta a terveket, nem baj, ahogy mondod szükség lesz mindenféle adóemelésre, meg nyugdíjmegadóztatásra, mer a nyugdíjas korosztály majd el kell tartani! Nehogymá a multikat kelljen megadóztatni mint Orbán teszi!!!. . Hajrá MP!!!
én se értem mér, rengeteg pénzt fektettek volna be, sok vállalkozónk jól járt volna, de nehogymá ők járjanak jól! Jól tették hogy lefújták, jó van az úgy!!!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!