Úgy látom helyre kell tenni ezt a sivalkodó, ünneprontó, magából kivetkezett nagyszájú, ostoba véleményeket hangoztató kivagyi fiúkat! Mi van, üldözitek magatokat?
Boldog születésnapot a sosem hazudó, ügynöklista takargató felcsúti kommunistának. Remélhetőleg a következő születésnapjára már nyugdíjazzák a választók ezt a köpönyegforgató ruszkibérenc komcsit.
Miyen szerencse, hogy trump minden szankciós lépése áldás az országnak, szemben az EU szankciókkal. (béke szankció háborús szankció. És mennyit gyakorolhat a dagadt, hogy közben nem röhögi el magát)
"Az Európai Bizottság várhatóan nem hosszabbítja meg a 650 milliárd eurós helyreállítási alap (RRF) 2026-os határidejét, ami több tagállamban, köztük Magyarországon, komoly aggodalmat kelt. Magyarország a jogállamisági feltételek miatt akár teljes egészében elveszítheti a 10,4 milliárd eurónyi támogatást, miközben más országok már rugalmasabb megoldásokkal próbálják maximalizálni forrásfelhasználásukat. A Bizottság a határidő betartására és a támogatások gyorsított lehívására ösztönzi a tagállamokat, míg a szabályok egyoldalú módosítását kizártnak tartja – számolt be a Politico." https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20250530/magyarorszag-az-utolso-fillerig-elveszithet-4200-milliard-forintot-az-eu-penzeibol-764823
Bocs, de akkor érthetőbben kellett volna megfogalmaznod, hogy ne értsen
félre, mivel az első mondatban egy múlt időre vonatkozó kérdés van a
hozzászólásodban, majd a harmadik mondatban átváltottál egyes szám második személyre, jelen
időben.
Igen, a migráns valóban nem jogi kategória, de a közérhetőség végett én is használtam, mivel így neveznek sajnos mindenkit, a bevándorlótól a menekültig, és a szót a latin "migratio" szóból vezetik le, ami a migrare, migratum (‘költözik, vándorol’) származéka. Az angolban ez sokkal egyértelműbb, ott használják "migrant" kifejezést, de azt is a "migration" szóból képzik, azonban ez egyértelműen a gazdasági bevándorlókra vonatkozik, és használják a "refugee" szót is, ami a menekültek megkülönböztetésére szolgál, és ami egyben "hugenottát" is jelent, és közvetlenül a francia „réfugié”
szóból ered , egy nagyon sajátos jelentéssel: azokra a protestánsokra
utal, akik Franciaországból menekültek el a nantes-i ediktum 1685-ös
visszavonását követően, amely törvény közel egy évszázadra
vallásszabadságot és polgári jogokat biztosított a protestáns hugenottáknak. No, szóval etimológiából ennyit.
El vagy tévedve, én nem mondtam véleményt most, se rólad, se az állítólagos kitiltásodról. Én az én saját kitiltásomról írtam, és azt kérdeztem, hogy ilyen furi módon tiltottak-e már ki téged. Csuda dolgokat találsz ki ill. tulajdonítasz nekem. Ha meg én volnék a moderator, valószínűleg tudnék róla.
Szóval azt mondod, hogy úgy mondasz véleményt - most éppen az én állítólagos felfüggesztésemről -, hogy meg sem győződsz annak valóságtartalmáról? Számomra - figyelemmel a többi hozzászólásodra - ez az aggasztó, vagyis az, hogy félinformációk alapján írsz megfellebbezhetetlen véleményeket - a rám vonatkozó információdban ezt bevallva. Egyébként ne izgulj, amikor próbáltam disztingváltan, udvariak hangnemben elmagyarázni valakinek,- aki ráadásul előtte ordenáré módon sértegetett - hogyan kellene értelmezni, amit írtam, felfüggesztettek.
Ha már egyesek pedofileznek, akkor említsük meg a Tisza egyik arcát, Lakatos Márkot is, akit azért elég alaposan gyanúsítottak meg pedofíliával, és most csak azért nem folyik ellene eljárást, mert elévült az ügy. De ettől még semmi nem lett tiszta.
Engem így tiltottak ki, csak onnan tudom. De hogy a topikgazda, vagy a pf moderátora tiltott, azt se tudom. Korábbiakkal ellentétben én most nem bántottalak, úgy vélem, nem is személyeskedtem. Épp megláttam, h a kitiltás-moderáció volt a téma itt, ne láss bele mindenbe mást, mint ami! De a kitiltásom módja számomra kissé aggasztó...
"Ez Orbánék újabb kegyelmi botránya. Miközben a miniszterelnök még a bicskei otthonban tönkretett gyerekektől sem kért bocsánatot, amiért kegyelmet adtak a pedofil rémnek, most újabb borzalmakra derült fény. Miközben Orbánék a gyermekvédelem megerősítéséről, az ott dolgozók szigorú átvilágításáról hazudtak, addig az általuk futtatott és többszörösen kitüntetett rém, gyemekotthonokban felnőtt fiatalokkal kereskedett és 50-70 ezer forintért luxus szállodákba hordta éveken keresztül a kiszolgáltatott lányokat, hogy ott embertelen módon kihasználják őket. A kormány és a hatóságok is szemet hunytak az emberkereskedelem és a szerencsétlen sorsú gyerekek szexuális kizsákmányolása fölött. Annak ellenére, hogy rengeteg bejelentés érkezett a Szőlő utcai otthon igazgatója ellen, Juhász Péter Pál még a “szigorú” átvilágítás után is a helyén maradhatott és az orbáni propaganda magasztaló interjút készített vele és kitüntették. Orbánék embertelen hatalma semmiben nem segíti a gyermekvédelemben felnövő, kiszolgáltatott gyerekeket és a szörnyű körülmények között is kitartó szakembereket, hanem még a jóérzésű emberek karácsonyi ajándékaitól is megfosztotta a gyerekeket. Szinte nincs olyan kormánypárti politikus, akinek ne lenne mosolygós fényképe a most letartóztatott rémmel és Orbán Viktor mégis hallgat. Vajon miért? Vajon miért nincs felelősségre vonás, miért nincs bocsánatkérés, vajon miért nem vállalja senki a politikai felelősséget? Elég volt! Nem hagyjuk, hogy ez a romlott, korrupt, erkölcstelen hatalom a jövőben is terrorizálja és tönkretegye a legkiszolgáltatottabbakat, a magára hagyott gyerekeket! Megkeressük és elszámoltatjuk az összes felelőst! Egy állam és egy kormány működését az mutatja meg igazán, hogy miként bánik az elesettekkel, különösképpen a gyerekekkel. A TISZA-kormány egyik prioritása a gyermekvédelem megreformálása lesz: jelentősen emeljük a szakdolgozók bérét, az otthonok működésére fordítandó költségvetési forrásokat és 2030-ig felújítjuk a gyermekvédelmi otthonokat. 316 nap"
Nem értem, hogy a fidesz maffiát, milyen érdek fűzi a pedofilok védelméhez, gyermekkereskedelemhez?
Nem tudok róla, hogy jelenleg kitiltás alatt állnék, de az indokolás általában egy szó szokott lenni: "személyeskedés", amit én egészen másként értékelek. Te vagy az adminisztrátor, hogy olyanokat írsz: "Csak annyi, h nem tudsz se értékelni, se hozzászólni, mert jelenleg kitiltás alatt állsz. Ez már azért valami, ugye?!" Vagy ismét feljelentettél, és megbeszélted, hogy kitiltanak? Szóval honnan vagy olyan bennfentes, hogy ilyeneket írogatsz?
Hol volt Magyar Péter történelemóra, állam és jogtörténetóra, stb. alatt? Én úgy tanultam, hogy Nándorfehérvárt Hunyadi János védte, nem Hunyadi Mátyás, aki akkor még csak 13 éves volt. Bár aki még zebrákat is látott Orbánéknál, valamint - amikor nincs kimenője - Kapisztrán Szent Jánossal és Szilágyi Mihállyal is beszélget - és ők biztosan jól tudják - miért ne mondhatna ilyent, hisz nemcsak kiváló politikusss, hanem kiváló történész, irodalmár, matematikus, fizikus, kémikus, biológus, stb. is, ergo nyugodtan összehordhat mindent, a Telexnél pedig különösen, hacsak észre nem veszi valaki, hogy badarságokat beszél! :) . . „Meg tudták védeni 50 ezer muszlim ellen a várat, vagy éppen
Nándorfehérváron Hunyadi Mátyás és Kapisztrán Szent János és Szilágyi
Mihály” – fogalmazott egy, Telexen megjelent videós nyilvános beszélgetésen Magyar Péter.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!