Az miért baj, hogy MP őszinteségi rohamában agyhalottaknak nevezte képviselőit? Mondjuk ez felért egy őszödi beszéddel, de ha a követőinek ez tetszik... :)
Mindenesetre Sehmet éleslátóan leírta a Fidesz-hivőket: ="Persze az "agyhalottak" nem is tudnak, majd a messiás megmondja nekik, hogy mit gondoljanak." Tökéletes :-) Annál inkább, mert Sehmet nem hülye és nagyon jól tudja, valójában mire tartsa az ilyen klónokat. Mert tény, hogy van belőlük.
Nemtudom. Az az éleslátás, ami Orbánban ott van, kevés emberben van meg. Nem tudom Lázár hasonló módon azonnal tudna reagálni, akár szembeúszva az árral, mint azt Orbán tette (pl. amikor a muszlim migránsok megjelentek, ukrán háború, stb)
De szép boldog életed lehet! Itt töltöd a szombatodat? Szép idő van miért nem kirándulsz, vagy a családdal a kertben, kerékpározol? ???? Itt nyomod a propahantát? Neked nem kell logika? Ahhoz, hogy gondolkodás nélkül minden marhaságot elhiszel a pedofidERESZnek! Ahhoz nem kell sem logika, sem ész, sem gondolkodás!!
Ezt nekem is mondták. Tisza Magyar Péter szerint az az agyhalott 28 ember, akik képviselőként ülnek az EP-ben és a fővárosi közgyűlésben, egy-két agyhalottal kiegészítve. Nem is értem, hogy messiásrajongóknak nincs önbecsülése, hogy az őket agyhalottnak és büdösnek minősítő M.P. mellett állva istenítik! Valóban az Orbán-fóbia fogja össze őket, és tovább nem gondolkodnak. Persze az "agyhalottak" nem is tudnak, majd a messiás megmondja nekik, hogy mit gondoljanak. És még ők nevezik a kormánypárti szavazókat birkáknak. Röhej! Egyébként én Orbán helyében elgondolkodnék azon, hogy még időben lemondjak a jövő évi indulásról és akár a Fidesz vezetéséről is, és támogatással átadja a stafétát mondjuk Lázárnak, mert Orbánra van kihegyezve a tiszás kampány.
Nana, biztosan? Ha egy hülye kútba ugrik, akkor a csüngőhasú gecinek is bele kell baszni a népet a kútba? Mert nem ő ugrik bele, ugye? A hasznos hülyéi meg fújják a mantrát ;)
Lol. Egyik jó ismerősöm magáévá tette a Tisza-propagandát, s csatlakozott egy "Tisza-sziget"hez. Azonban viszonylag hamar észrevette, hogy ha konstruktív kritikát fogalmaz meg, azonnal tiltják mindenhonnan, s hogy a tábort csak az Orbán-gyűlölet tartja össze (s mi van, ha nyer a Tisza?-kérdezte, Hát persze, széthullanak, hiszen ellenségképre épül a tábor! - adta meg a választ). Ott is hagyta őket.
Nálunk - a Tisza szigetekben - kivénhedt bolsik (DK-sok, MSZP-sek), volt jobbikosok és a Fideszből sértődöttség miatt távozott (alkalmatlanságuk miatt bizottsági tagságot nem kapott) fideszesek vannak. Lázas keresés megy az országgyűlési képviselő-jelölt állítására. Többeket megkerestek, akik közül kettőt is ismerek, ők felhívtak, hogy mit csináljanak. Mondtam nekik, hogy vállaljátok el - tudva azt, hogy olyan, józan ember nincs, akik rájuk szavaznának. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!