Ez megy nonstop. Kommunikációs kormányzás van, amit utána belehet tolni m1 agymosó propagandába. Szentkirályi annyira faék, hogy a körülötte lévőknek is szekunder szégyen, de össze lehet vágni 2 mondatot és idézni. De ugyanez másokkal, és amit említettél nyomtatványokkal, internetes szennyportálokkal.
Az első ellenzéki csaló már le is bukott, "A Nép Pártján", ott, na hogyne. "A Nép Pártján bizalmatlansági indítványt kezdeményez Orbán Viktor ellen!" Hahahöhöhö.
IGEN ÉS MI VAN HA EZ MÉGIS SPONTÁN INDULT.ELCSUSZTAK EGY
BANÁNHÉLYON-AKKOR HA EZT NEM HASZNÁLJA KI A MAGYARSÁG-ELVESZTEGETI LEHET
AZ UTOLSO LEHETŐSÉGET........ezen gondolkodjon el mindenki.
Engem az zavar, hogy olyanok is szerepelnek a szavazólapon, akik nyilván nem tudták összeszedni a megfelelő ajánlászszámot. Az Alternatíva párt listáján 2 fő szerepel. Kb. ennyi főből áll az egész projekt. Hogyan lett 20 ezer aláírásuk?
Azt látom, hogy VItézyt nyomják fizetett hirdetésben. Egyébként az is kizárt, hogy ők összeszedték a 2 fős listájukra a 20 ezret. Tehát akkor az immár 13 főr listán legalább 2 listáról mindenképpen elmondható, hogy valamiféle csalással lettek meg az aláírások (MEMO, Alternatíva), de nekem kérdéses még az LMP, a 2RK és a Nép Pártján is. A magyarorszag.hu-n lekérdezhető, hogy kinek az ajánlóívén szerepelsz. Lehet, érdemes.
Nincs olyan hogy átlag. Szerintem az állampolgárok többsége jó ha felét fel tudja sorolni a jelölőszervezeteknek, a jelöltekről nem is beszélve. Az 5 % ős küszöböt nem mindenki éri majd el.
Ez a beruházás is a tényszerű hazaárulás isklapéldája. Magaroszágnak Szeged felé lett volna optimális a vasút (ami most a BYD érkezése miatt kűlőnősen így van), de a kínaiak nyomására a kelebiai útvonalat választottuk. RÁadásul 21 században 160 kmh-s pályát épteni nonszensz. AZ új személyvonatok mindegyike képes legalább 200 kmh-ra. Tehát korszerűtlen, a kínaiaknak kedvező útvonalon megépített vasút. Amiből a magyarok alig profitálnak, Budapesten viszont jelentős meg fog nőni tőle a városon belüli vasúti forgalom, mert a V0-át ugye kispóroljóak a storyból. Az is majd csek egy másik, nomrális kormány alatt épül meg.
Gondolom egyrészt valamiféle eröfitogtatás, másrészt nem mindenki akar kimenni, aki azon a listán van, csak húzónévnek kell. Így persze picit megtévesztés is. Amit érdekesnek találtam, hogy a MEMO 7 jelöltjéböl 6 doktor.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!