Durva ez a dúrva szó. Most elkezdtem kételkedni abban, hogy ő egy robot lenne. Mert a robot nem írta volna így, hogy dúrva. Vagy ennyire intelligens ez a robot, hogy így próbálja hihetővé tenni, hogy nem robot?:)
A maffia működése szemponjábol vizsgálva, rendszerhiba.. Erre értettem hogy elkurta. Szóba jöhet Balogh is, amennyiben hiszünk valamiféle szolidaritásban/ "betyárbecsületben" a pedofil közösségen belül. Kevésbé tartom életszerűnek mint egy baráti- kapcsolat szálat.
Miről beszélsz te? Számomra érthetetlen, üres zagyvaság minden hozzászólásod, ezért nem is szoktam reagálni rád. Ez is... mi itt a politikai kitaláció? A "bencést" se értetted, abban az értelemben mondtam, hogy aki ott tanult például morált, erkölcsöt, annak éreznie kellene empátiát az áldozatok iránt és utálatot az elkövetőkkel szemben, de ő csak a gyurcsányozást fújja mindig, amikor nincs érve. És általában nincs.
Hát te nem engedsz a 48 ból!? 2016 óta rengeteg víz lefolyt a Dunán, de mindig újabb árhullámokon lovagoltok, ami már nem is az ügy, hanem amit szeretnének belemagyarázni az arra érdemtelenek is! Az UNIO azt hirdeti "a pedofil is ember"! Ha ezt elfogadtad nincs miről vitatkozni sem.
Azért az mégiscsak más, hogy valaki azt mondja, hogy a pedofilokkal szemben nem szaba szükségtelenül szigorú szabályokat alkalmazni vagy az, hogy évekig tartó bántalmazást támogat egy gyermekotthonban, ahol nagy a kiszolgáltatottság? Nem gondolod?
Ezt csak a ti korrupciótoknak köszönhetjük! Másutt ez ki sem derülhet, mert az állami vezetők utaztatásaihoz fhangjuk nincs az arra, a magukat kiszemelteknek! Külföldön!
Még ezer kisebb-nagyobb ügy volt, magától gyorsan soha nem mondott le senki, csak ha túl nagy volt a botrány, akkor Orbán ráparancsolt, hogy most már mondjon le, vagy épp a rendőrség letartóztatta.
Törölt felhasználó2024. 02. 12. 09:40
A Fidesznél nincs következmény! - Orbán Viktor Brüsszelben szembeköpte a konzultáció eredményét.
De nem a kegyelmi kérvényt! Amit meg leírt sokkal jobban hasonlít az igazsághoz, mint amit egy hete ti kitaláltatok igaznak! Ha egy másik pápa lesz, lehet, hogy szentté is avathatják majd!
Külföldön ilyenért - normális országban, közösségben - kérés nélkül lemondás érkezik! - Erős a kettős mércéd öregember! - Orbán egy kormányközeli üzletember magángépével repül meccset nézni. Jobb helyeken ezért is azonnali lemondás érkezik! Ez nyilvánvaló korrupció. - --------------------------------A FIDESZ KORRUPCIÓ PÁRTJÁN ÁLL--------------------------------------
közben még tán a K.asszonyság is rájött(?)- (szóltak arogánék, ne kavarjanak már itt a pedofil-mosdatásukba be?) - mégiscsak az ura írta a magát mosdató posztot...☺(a végén még lehet szentté avatásra is felterjesztik?)☺ szvsz
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!