Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Ingarian
Ingarian 2022. 01. 07. 19:23
Előzmény: #55558  Törölt felhasználó
Forrás? :D Bár amennyire látom úgyis hazudni fognak. 
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 19:21
Előzmény: #55557  Zöldbéla
Jellemző,hogy a libsik még egy nyamvadt 9 milliárdos zászlórudat is sajnálnak az országtól .Bezzeg ha egy szivárványos zászlóról lenne szó akkor simán megadnák azt a  10 milliárdot amit most smucig módon nem akarnak támogatni :))
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 19:18
Előzmény: #55556  Ingarian
Ez volt a statisztikai adat eredménye amit hiányoltál,a szputnyik esetében volt a legkevesebb a halálozás .
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 19:17
Előzmény: #55554  Törölt felhasználó

Egy a Citadellához méltó zászlórudat még 8 milliárdból sem lehet telepíteni! XD
-------------------
Ha így haladunk, még békekölcsön papírokat kell kibocsájtani! :))
Ingarian
Ingarian 2022. 01. 07. 19:13
Előzmény: #55553  Törölt felhasználó
"az orosz vakcina meg a leghatékonyabb volt," Benned is virológust tisztelhetünk? :D
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 19:12
Előzmény: #55549  Zöldbéla
Látom továbbra sem fogod fel,hogy jelenleg az EUR-HUF árfolyama  358 FT körül van vagyis ,1 héten belül több mint 10FT ot erősödött.Ezért elég röhejes,hogy a december végi 370 körüli árfolyamra hivatkozol, figyelmen kívül hagyva a jelenlegi árfolyamot.Ha shortoltad volna,szépen kasszírozhattál volna rajta.
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 19:05
Előzmény: #55552  badsector1
Ez nem igaz,  a 7 milliárdos zászlórúd csak a te fantáziádban létezik :)))
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 19:03
Előzmény: #55551  Ingarian
Nincs jelentősége,hiszen most már lehet bármilyen oltást felvenni,a pfizert simán felvehették azok a 60 éven felüliek,akik tavaly tavasszal a sinopharmot kapták,vagyis a jelenlegi adatok amiket hiányolsz az égadta világon semmit sem jelentenének.Tavasszal lett volna értelme ezt vizsgálni,és volt is adat erről,mondjuk korcsoportra bontva nem emlékszem rá,de arra utaltam,hogy nem sokkal volt jobb a pfizer hatékonysága a sinopharménál, az orosz vakcina meg a leghatékonyabb volt,ja és persze annak sincsen még engedélye azóta sem az EU-ban,ennyit az EU-s engedélyekről.
badsector1
badsector1 2022. 01. 07. 19:03
Előzmény: #55534  Törölt felhasználó
a fociból is kilopják pénzt ugyanúgy, mint ahogy majd ki fogkák lopni a tegnap még 5 milliárdos, ma 6 milliárdos zászlórúdból.
Ingarian
Ingarian 2022. 01. 07. 18:57
Előzmény: #55546  Törölt felhasználó
Ha tudnánk pld., hogy a hatvanon felül hány Sinopharmos került kórházba, lehet, hogy nem kedvezne a kormánynak, van egy érzésem, hogy ezért van a titkolózás. Más országokban ezek az adatok nyilvánosak, még Romániában is.
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 18:54
Előzmény: #55547  Törölt felhasználó

Ezért a számtani hibáért kaptál tőlem egy mínuszt! (4 mínusz már elégtelen!)
Ne, hagyd, hogy a matek tudásodat elnyomja a kormányszimpátiád! :))
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 18:51
Előzmény: #55547  Törölt felhasználó

Decemberben gyengült a forint! December 1-én még 362 forintért is lehetett kapni 1 eurót (egy euro 362 forintot ért), december végén pedig 368 forintnál is többe került egy euro!
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 18:37
Előzmény: #55544  1valaki
Bocsánat, te hozol be újabb és újabb elemeket!
Az eredeti polémia az általad linkelt cikkről szólt, és még mindig nem derült ki, hogy mit szándékoztál illusztrálni vele! (Ha nem azt amit feltételeztem, akkor miért nem pl. durcás kismalacos vicceket, vagy Gyurcsány táncos videót idéztél?)
----------------------
A topik címéből következtethetsz arra, hogy itt nem az a fő téma, hogy Orbán mit csinál jól (van olyan is), és 2006-ban a kormány mit csinált rosszul, hanem az, hogy Orbán Viktornak miért kellene elhúznia 2022-ben.
A kérdéseket azért írtam be, hogy lásd, van miről írni a topikon, nem pedig azért, hogy válaszokat várjak tőled.
---------------------
Nekem belefér, ha bárki az ellenzék bűneivel hozakodik elő, de az legyen már alátámasztva tényekkel, vagy minimum hatósági eljárással.
A kérdéssorban feltüntetett tényszerű, közismert példákra próbálj magadnak a legjobb tudásod szerint igennel vagy nemmel válaszolni!
Azt ne várd (én sem várom), hogy a nerlovagok a saját tetteik miatt indítsanak eljárást önmaguk ellen, viszont az ellenzék vélt vagy valós bűncselekményeit kivizsgálhatnák! Miért nem teszik? Mert nincs ügy, vagy tartanak tőle, hogy a delikvens esetleg tisztázza magát, és nem sikerül a karaktergyilkosság?
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 18:28
Előzmény: #55545  Zöldbéla
Ja betettél egy grafikont a forint erősödéséről,majd utaltál rá,hogy decemberben gyengült a forint.Zsigerből nem érted,hogy mennyire öngólt rúgtál magadnak ?
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 18:27
Előzmény: #55542  Ingarian
Mé az én kormányom  ? a tiéd is  :)))Úgy egyébként közölni szokták időnként,nem mint ha bármi értelme is lenne,hiszen baromira nem az számít ,hogy ki volt beoltva ha már az oltás védőhatását nézzük,hanem inkább az,hogy mikor,de még ez sem mondana semmit sem,hiszen a szakemberek is össze vissza beszélnek az oltás hatékonyságát illetően.Persze ha te valamilyen vírus szakértő vagy akkor bocsesz,tényleg fontos lenne,hogy tudjad az adatokat,mert értesz is hozzá,de ha jól sejtem nem igazán ez a szakterületed.
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 18:19
Előzmény: #55543  Törölt felhasználó
Ne terelj!  A cikket kifogásoltam, és a kifogásomat támasztottam alá a diagrammal!
Még azt akérdést is odaírtam, hogy: "Nekünk valóban az euróövezet inflációja az érdekes?"
Zsigerből ellenkezel?
1valaki
1valaki 2022. 01. 07. 18:13
Előzmény: #55536  Zöldbéla
Kedves Zöldbéla!
 Soha nem arra reagálsz konkrétan ami nézeteltérésre ad okot közöttünk! Azon ment a vita, hogy én egy cikk kapcsán sugallok valamit és nem tudom bizonyítani azt amit nem is kell, mert tények lettek felsorolva. A felvetésedre ennek ellenére azt válaszoltam, ha én sugallok, akkor ti is a linkjeitekkel vagy allításaitokkal, mert hogy mindaddig, míg nincs törvényi erővel bizonyítva v.mi, addig az ugye csak egy állítás bármit gondoljunk is róla!
Erre felsorolsz olyan dolgokat amiről mindenki azt gondol amit akar, de te lopásnak, csalásnak állítod be, amit nem az én tisztem elbírálni, de cáfolnom sem!
Ugyanakkor felvetettem, már többször, hogy nagyon egyoldalúan politizálsz, mivel a saját politikai nézeteidnek megfelelő oldalt mosdatod, míg a másikat áztatod, vagyis azokat a tényeket amiben a fidesz sokat tett az országért azokat szándékosan elhallgatod.
 Ez volt a vita alapja és nem konkrétan az, hogy a jelenlegi kormány miket "lopott" és hogyan, vagy hogy bűnös-e vagy sem!
De ha már érv, akkor "legyen kövér mint a lúd"!
 Akkor te is cáfold az alábbiakat:
- Gyurcsányék a csőd szélére sodorták és eladósították Magyarországot, amely így már 2007-ben csődközeli állapotba került, amikor pedig a gazdasági világválságnak még „híre-hamva” sem volt, amivel több millió embert hoztak kilátástalan helyzetbe és veszélybe sodorták a fiatalok jövőjét is.
- A baloldal gazdaságpolitikája miatt az államháztartási hiány 2006-ban elérte a 9,2 százalékot, az ország GDP-arányos államadóssága pedig 2002 és 2010 között 53 százalékról 83 százalékra nőtt. Ebből az összegből minden egyes magyar állampolgárnak ki lehetett volna fizetni 1,5 millió forintot!!!!!!!!!
- Államcsőd közelébe navigálták az országot, behívták az IMF-et, valamint a magyar családokat folyamatosan megsarcolták.
- Gyurcsányék elvették a fiataloktól az akkori otthonteremtési támogatásokat is, ezzel szinte lehetetlenné és nagyon kockázatossá tették számukra az otthonteremtést, valamint megszüntették a családi adókedvezményt és a gyermekesektől elvették a hároméves gyest is. A fiatalok arra kényszerültek, hogy devizahiteleket vegyenek fel.
- Az akkori kormány az idősebb generációk életét is megnehezítette, hiszen elvettek egy havi nyugdíjat a magyar emberektől, valamint sorozatosan emelték a rezsit, háromszorosára emelték a gáz, kétszeresére az áram árát. A magyar családok fizették az EU-ban a fizetésükhöz képest a legdrágább gáz- és villamosenergia-árakat!!!!
-Gyurcsányék a magyar gazdaságot, a vállalkozásokat is tönkretették a magas adókkal, hiszen a mostani 9 százalék helyett 19 százalék volt a társasági adó, ugyanakkor a dolgozókat is agyonadóztatták, és a közszférában dolgozóktól még egy havi bért is elvettek. 
- Emellett leépítették az egészségügyi ellátást, 600 milliárd forintot vettek ki az egészségügyből, 16 ezer aktív ágyat számoltak fel, kórházakat zártak be és elüldöztek hatezer ápolót, orvost.
- Gyurcsányék eladósították a településeket, így elvették tőlük a fejlődés lehetőségét, 2002 és 2010 között folyamatosan vonták el a forrásokat az önkormányzatoktól, és olyan feladatokkal látták el őket, amelyekre nem adtak forrást.
- Gyurcsány 2006 júniusában az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) ülésén bejelentette, hogy
30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára;
- a nyereséges vállalkozásoknak és a hatmillió forint feletti éves jövedelemmel rendelkező magánszemélyeknek négy százalék szolidaritási különadót kell befizetniük;
- a kormány jövő évtől be kívánja vezetni a házipénztári adót (ezt azoknak kell megfizetniük, akiknek a napi pénztáregyenlegük éves átlaga több mint kétszerese a készpénzes értékesítésük átlagos napi összegének);
- az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-jével 15 százalékról 25 százalékra növeli a kormány;
- a munkavállalók által fizetendő egészségbiztosítási járulék négy százalékról hat százalékra emelkedik,
- a munkavállalói szolidaritási járulék egy százalékról 1,5 százalékra nő;
- 2007-re pedig a munkavállalók egészségbiztosítási járuléka tovább nő, hat százalékról hét százalékra;
- a kormány 2008-tól az átlagos értéket meghaladó lakó- és üdülőingatlanokra ingatlanadót vezet be; 
- illetve a korábban megígért adócsökkentési programot pedig elhalasztják.
 Soroljam még....?
 Vagy inkább kérdezném, hogy a fentiek szerinted milyen ok-okozati összefüggések kapcsán váltak Gyurcsányék részéről szükségessé....?
 Neked mit "sugallnak" a felsorolt tények? 
 Anno, így akkor ugye nem lopott senki semmit senkitől? 
 Továbbá definiálni kéne a fentiek alapján azt is, hogy mit nevezünk lopásnak...?
 Ui:
Mivel parttalan a vitánk, hisz állandóan elbeszélünk egymás mellett, nem folytatnám ezt a mindkettőnk számára "falrahányt borsóként" működő hadakozást mert "Minden szentnek maga felé hajlik...", azaz úgyis a saját ideológiádba (az ellenzéki oldalba) vetett hited vallod igaznak, bármely vétkei legyenek akár annak is!
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 18:13
Előzmény: #55540  Zöldbéla
Ja értem,hogy most mi az aktuális az nem lényeges,csak az,hogy mi volt decemberben,világos ,mint a vak ablak :)))))))))
Ingarian
Ingarian 2022. 01. 07. 18:12
Előzmény: #55538  Törölt felhasználó
Ami egyenesen vérlázító, hogy a járványadatokat (omikron fertőzési hányada), oltási adatokat, oltottak megbetegedését egyáltalán nem közli a kormányod, nem elég, hogy aljas módon még járvány alatt is loptak, sőt akkor igazán, de még amihez jogunk lenne tudni, azt se közlik.
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 17:44
Előzmény: #55538  Törölt felhasználó
Én a cikk miatt tettem fel, amelyik a decemberről szól! :)

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek