Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 17:42
Előzmény: #55539  Törölt felhasználó

A december hónapot nézd, ne a januárt! :)
https://invst.ly/x1-2d
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 17:34
Előzmény: #55537  Zöldbéla
Mondjuk az investingről berakott grafikon az jó,pont az ellenkezőjét mutatja mint amire célozgatni próbáltál,hisz egy elég markáns forint erősödést mutat:)))
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 17:30
Előzmény: #55537  Zöldbéla
Ne zavarjon Béci,hogy most éppen a  tavaly november 1-i árfolyam környékén az EUR-HUF és mindezt az erősödést cirka egy hét alatt érte kb el,persze ahelyett,hogy ennek örülnél elkezded a szokásos propagandát,hogy decemberben hol volt az árfolyam.Csak hogy, egy jót ooobánozzál.Ja,és szerinted én vagyok a troll,akkor magadat hova is tennéd ?Persze az emberek nem hülyék,pontossan látják,hogy mi az ellenzék stratégiája,amikor a forint gyengül,akkor ezerrel szidják Orbánt,hogy má megint gyengül a forint amikor éppen erősödik akkor meg előveszik azt az időszakot amikor éppen gyengült és véletlenül sem az éppen aktuálisat ahol erősödik.Vagy a covid esetében amikor nálunk kevesebb a halott mint a szomszédos országokban akkor kusban van az ellenzék amikor meg nálunk indul be a járvány míg a szomszédban lecsengőben van,és értelemszerűen nálunk elkezdődik a halottak számának az emelkedése míg a szomszédban a csökkenés,akkor meg jöttök azzal,hogy milyen szarul védekezik Orbán nálunk több a napi halottak száma,ami persze logikus,hiszen éppen felfutóban van nálunk az éppen aktuális hullám, míg a szomszédban már lecsengőben.De ne aggódj az emberek többségét nem tudjátok ezzel megtéveszteni,ezért is nyer folyamatosan Orbán,mert nincsen hiteles ellenzéke.
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 17:00

Propaganda?
https://444.hu/2022/01/07/decemberben-rekordszintre-gyorsult-az-inflacio-az-euroovezetben
Mindennek ellenére, decemberben az a forint az  euróhoz képest is kb. 1.6%-ot romlott!
Nekünk valóban az euróövezet inflációja az érdekes?
https://invst.ly/x1zlr
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 16:21
Előzmény: #55533  1valaki
Szívesen venném, ha érvekkel cáfolnád az állításaimat! :)
- Nem igaz ML megtáltosodása?
- Nem igazak a túlárazott közbeszerzések?
- Nem igazak a közpénzből gazdagodások?
- Nem igaz az 5.3Mrd-s "zászlórúd"?
- Nem igazak a felesleges és pazarló stadionépítések?
- Nem igazak a kínai egyetem betelepítésének terve?
- Nem igaz a túlárazott és túlméretezett kínai vakcinabeszerzés?
- Nem igaz a Budapest - Belgrád vasútvonal terhe a magyar adófizetőkre?
- Nem igaz a rongyrázós, túlárazott vadászati világkiállítás?
- Nem igaz a forint elértéktelenítése?
- Nem igaz, hogy mindeközben kilóg a seggünk a gatyából?
Minek soroljam tovább?
Írj hasonlót, ami az ellenzék sara, és igaz, akkor majd meglátod mit válaszolunk!
--------------------------
Ezt ki írta be?
"Elárulok neked egy titkot: a hiénák minden pártban jelen vannak, jelen lesznek! A lényeg, hogy: az adott párt miként viszonyul hozzájuk. ..."
Az #55431 hozzászólást megtekintve megtalálod a többi részét is!
1valaki
1valaki 2022. 01. 07. 16:00
Előzmény: #55534  Törölt felhasználó
Ez ugye magukra a focistákra is igaz! :-)
Törölt felhasználó 2022. 01. 07. 15:54
Előzmény: #55532  Zöldbéla
Miért? A focira őrült pénzeket költöttek, és meg se látszik rajta, jellemzően nem a foci tudás gyarapodott, hanem a fociból megélők.
1valaki
1valaki 2022. 01. 07. 15:49
Előzmény: #55531  Zöldbéla
Akkor ajánlom neked, hogy olvasgasd a topikotok azon linkjeit is (ugyan ilyen elemezgető tartalommal), amit ti linkelgettek ide be "igazolásként", hogy a kormányoldal miként szerezi vagy "lopja" a vagyonát.
Nevetségesek az egyoldalú érveid, hogy
"azt sugalltam"
"Örvendetes", hogy a te tükröd is olyan görbe, hogy csak az egyik oldalt láttatja a valóságban, míg a másik oldal torzításait elfedi!
Ez a baj veletek, hogy mindent letagadtok vagy félremagyaráztok, még azon tényeket is, hogy nem jár be dolgozni, hogy ok nélkül százával rúg ki embereket spórolás címén, holott ő dőzsöl és veszi fel a fizetéseit több cégtől, valójában nem is dolgozva, hanem luxus módon nyaralgatva stb.
Arról már nem is beszélve, hogy a jelenlegi életszínvonalát és vagyonosodását az eddigi jövedelmei nem indokolják!
De engem nem a Mártha "úr" dolgai érdekelnek és nem is óhajtanék sugallni semmit egy belinkelt cikkel, mert azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit hisz el abból vagy sem.
Az viszont igen is felháborító, hogy eléggé egyoldalúan elemezgetitek a magyar "vagyonosodás politikát" vagyis a kormány oldal minden cselekedete lopás és hazaárulás, míg a másik oldal olyan makulátlan és védtelen, hogy nekem kell még belátom, hogy tévedtem, mert azt sugalltam.....
Kedves Zöldbéla!
Ugye te is csak az ellenzéki pártállásod miatt írogatsz ilyen egyoldalúságokat!
Mer ugye, ha ez úgy van, hogy csak vád, mert bizonyítatlan, akkor az összes ami a fideszre mutogat, az mi?
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 15:01
Előzmény: #55529  1valaki

Betettél egy hivatkozást (állítást), ami azt sugallja, hogy:
- a vezérigazgató lopta a vagyonát,
- GYF segítette a lopásban.
Most meg úgy csinálsz, mint aki ezzel nem sugallt semmit!
Vagy a cikket a benne foglalt sunyi sugalmazások miatti felháborodásod miatt idézted be?
Ingarian
Ingarian 2022. 01. 07. 14:55
Előzmény: #55525  Peterbond
Magát a gazdagodás görbéjét nem elemeztem, csak a Fidesz kormányzás idejével számoltam, de valóban, az O1G esemény, avagy G nap után kezdett el gazdagodni, mivel előző perselymalac fellázadt. Az új malacnál a választás egy buta, ám annál lojálisabb személyre esett, nemzetünk gázszerelőjére. Mégis milyen már az, amikor leugrik a szekrényről a perselymalac és ámokfutásba kezd???
1valaki
1valaki 2022. 01. 07. 14:54
Előzmény: #55528  Zöldbéla
Mivel kapcsolatban érted a tévedésem?
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 14:18
Előzmény: #55521  1valaki

Nem vagyok döntőbíró ráadásul ebben vitában elfogultnak számítok, de már érkezett annyi "ellenérv", hogy belásd: tévedtél!
Még tisztességgel feladhatod, később (a vita során hallott információk alapján) csak arra futja majd, hogy: majdnem igazad van! :))
Peterbond 2022. 01. 07. 14:09
"Próballak megérteni, de az agymosottságom miatt nehezen megy!"
.
Én direkt kerülöm ezt a megfogalmazást mert akit így nevezünk az alapból ellenségesen áll bármi mondandóhoz és ha tette volna se fog elgondolkodni a mondandón.
.
Szóval kérlek ne adj a számba dolgokat amiket nem mondtam se rád se másra. 
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 14:08

A kohlmány az, hogy mindenféle vizsgálat nélkül azt sugallják, hogy:
- a vezérigazgató lopta a vagyonát,
- GYF segítette a lopásban.
Véleményem szerint: GYF max. egy tehetségesnek ítélt fiatalembert (aki előzőleg máshol már bizonyított) segített egy felelős beosztásba. Minden egyéb, csak üres találgatás!
Peterbond 2022. 01. 07. 14:08
Előzmény: #55520  Ingarian
"Origó egy Szabad Nép kategóriájú médium, érdekes módon az nem gyanús, amikor egy buta gázszerelő az ország leggazdagabb embere lesz 11 év alatt,"
.
no-no-no. Ne keverjü a dolgokat. Az első 6 évben kÖZGÉP gazdagodott. Mészárosra akkor 1-2 milliárd vagyon ha jutott. 4! év se keleltt hogy 1-2 millirádos vagyonból 400 fölé fusson CSAKIS állami beruházásokon felfutatva.
Peterbond 2022. 01. 07. 14:06
Mondom nem MINDEN hazugság ami megjelenik az origóban. Az meg hogy hogyan viselkedik Márta arról már írtam. De érdekes mód az ugyanígy vagy még inkább így viselkedő NER milliárdosokkal semmi gond.
.
Márthánál is most rászállnak és azt próbálják sugalni hogy a gonosz milliárdost Gyurcsányék futtaták de kb semmi állami ppénzhez nem lehet kötni. Egyetlen bűne hogy gazdag ( az is szinte teljesen privát szektorból ) és ezzel lehet támadni.
.
Érdekes mikor én NER túlárazásokat és korrupciót támadom mindig megkapom hogy csak irigy vagyok. Vagy 20 tucatszor leírtam hogy egyáltalán nem érdekel ki mire költi a pénzét és hogy mennyije van tisztességes úton. Nem vizslattam se Gattyán vagyonát és autóit, se Csányiért se más versenyszférás gazdag emberét. tele velük a Forbes 50 leggazdagabbja. A Baj akkor van ha állami pénzeken gazdagodnak emberek korrupció által. És nem arról beszélek hogy nem nulla haszonnal építenek autópályát. Kapitalista vagyok nem fideszes. A baj akkor van amikor mi 5 milliárdért építünk autópályát az alföldön a homokba a horvátok meg 3-ért a hegyekben alagutakkal.
.
Amúgy sose szoktam EGYBŐL azt mondani egy origós cikkre hogy hazugság hanem egyből megnézem máshol is mert igen rossz a tapasztalatom. Az origó nem azért van hogy hírt közöljön. Azért van hogy propagandát terjesszen ezért ha valakiről ír valamit szinte mindig oka van annak. épp le akar járatni valakit. Ezért mindig megnézem máshol is mennyi a valóság alapja. És a legtöbb esetben kb semmi. De ez nem jelenti hogy MINDEN esetben semmi.
.
Viszont ne védjük már azzal az origot hogy néha véletlenül igazat is írnak tehát akkor nem is hazudnak sose.
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 14:02
Előzmény: #55522  Zöldbéla
 Helyesbítve: "... kormány jellemzően megakadályozza,..."
Zöldbéla
Zöldbéla 2022. 01. 07. 14:01
Előzmény: #55513  1valaki

A különbség annyi, hogy a FIDESZ  jellemzően kormány megakadályozza, hogy a nerlovagok ellen érdemi vizsgálódás induljon, GYF-nek erre (az ellene folyó vizsgálatok megakadályozásra és a nerlovagok elleni vizsgálat indítására) már 12 éve nincs lehetősége!
A hatalmas vagyonnal való kérkedés (ezt FIDESZ oldalról sem sokan teszik) nem bűncselekmény, de ízléstelen!
Okosabban tenné a dicsekvő vezérigazgató, ha feltűnősködés nélkül élvezné a vagyonából finanszírozható kellemes életét, és nem úgy viselkedne, mint néhány aranyásó celeb.
1valaki
1valaki 2022. 01. 07. 13:46
Előzmény: #55515  Peterbond
Próballak megérteni, de az agymosottságom miatt nehezen megy!
Magyarázd már el konkrétabban, hogy az adott Mártha féle ügyben mi a koholmány vagy hogy miért hazúgsag az, amit saját maga posztolgat a többi vele kapcsolatos tényekről már nem is beszélve, hogy több száz embert rúgták ki spórolás címén! Bizonyára követendő példa ahogy Mártha viselkedik, vagy az is az origo hazugsága!?
Mintha ez nem a sport rovatban jelent volna meg!...

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek