Cseles, megpróbálod elterelni a figyelmet az első kijelentésedről,hogy kém vagy,azzal,hogy belekezdesz egy a témához nem kapcsolódó coinos fejtegetésbe,ez tipikus kém módszer :) Mondjuk én Bad válaszára lennék kíváncsi, de kitudja talán már meg is adta :))
Mivel mindenki így gondolja, ezért már előre be kell jelenteni, hogy én kém vagyok, így senki nem fogja elhinni. :-) A coinpiacon is van olyan, hogy shitcoin, mégis szárnyalt az árfolyama. Meg a dogecoin atyja is bejelentette, hogy csak a coinok kicsúfolása volt a célja. Erre létrehoznak a dogecoin kicsúfolására egy shiba inut, majd annak kicsúfolására további 100 -at. És mindegyik szárnyalt. Musk twitterezte, hogy a tesla nem ér ennyit és robbant az árfolyama. Mert biztosan hazudnak.
Az oroszok a gázon keresnek is, nem is keveset. Minél kevesebbet küldenek, annál magasabb lesz az ár. Kevesebbért többet kapnak. Ráadásul tudják zsarolni az eu-t. A gázra egyre nagyobb szükség van, mivel az atomerőműveket azzal tudják helyettesíteni. Az EU zölddé nyilvánította a gázt, így már csak azt nem bírságolják. Szerintem az oroszoknak még van bőséges gázkészletük és monopol helyzetük.
Kezdesz gyanús lenni hogy neked ez ki van adva feladatba Itt agitalni a Fidesz ellen De van a Pink Floyd nak egy dala :high hopes az ellenzéknek is egy nagy high hopes marad a április 😋.
Nem érted, de talán így: Gázeladás nélkül az oroszok éhenhalnának a jól fűtött lakásaikban. . Szerződés szerint szállítanak Európába, inkább az a valószínű, hogy nem tudnak többet mert ennyi a max. kapacitásuk. Pedig most kereshetnének. Ez piac, az oroszok szokták keverni a politikával, de ahhoz többletgáz is kellene, ami most úgy néz ki, hogy nincs nekik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!