Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2021. 03. 29. 17:34
Előzmény: #35295  hajrámagyarok71
"Például Bokai eseténél probléma a drog,  le is mond azonnal."
.
Én emlékszem csak egy 2 héttel később megtartott választásra és utána való lemondásra?
.
Amúgy meg olyan szép hogy erényként próbáljuk beállítani hogy valaki csinál valami rosszat. kussol évekig és utána amikor kiderül tagadja majd amikor ennek következménye van akkor lemondatják. Emberünk nem elkövetet valamit amire rádöbbent és megbánta. Egy dolgot bánt csak meg. Hogy kiderült a dolog!
krida
krida 2021. 03. 29. 17:32
Előzmény: #35296  signal2
"leszűkítheted úgy a házasságot" - lol. Én szűkítem le??? Nem ez a házasság?!
Előbb-utóbb úgyis megérkezik a társadalom oda, ahová a libsik terelgetik: a legalapvetőbb fogalmakkal, igazságokkal, értékekkel sem lesznek tisztába az emberek, mert addig nyomják hazugságaikat, félrevezetéseiket, hogy az emberek egy idő után azt fogadják el igaznak és igazságnak. Így butul el az emberiség, és rohan hőzöngve a szakadék felé... S ha valaki szembemegy az árral, hiába kiált, hogy ne arra, ne a kárhozatba, ők visítva rohannak tovább...
signal2
signal2 2021. 03. 29. 17:31
Előzmény: #35294  Peterbond
Egészen parádés, ahogy egész nap tolja a másról alkotott saját feltételezeéseit, és azt használja érveléshez. A konkrét kérdéseknél pedig terel...
signal2
signal2 2021. 03. 29. 17:30
Előzmény: #35295  hajrámagyarok71
MÁr megint egy másik témára tereled a szót, Parádés vagy! (inkább szánalmas).
Nos, iit SENKI nem írta, amit álítsz  (=hazudsz). Senki nem írta, hogy Lacknernél nem gond a drog. Egyelőre csak az ügyészségünknél nem gond, részükről teljesen rendben van. Borkai pedig nem (kifejezetten) a drogozás miatt mondott le. Yachtozott, kurvázott, megcsata a feleségét, szórta az összelopott közpénzt. És még így is csak akkor mondott le, amikor Viktor megengedte neki. 
Tehát nem, itt sincs senki részéről kettős mérce, csak te hajtogatod. Mindenki azt várja, hogy Lackner menjen a dutyiba. MIért is nem megy?
Ahogy Gyurcsány plágiumával kapcsolatban sem merült fel a kettős mérce, hiszen senki nem álította, hogy az helyes. Csak te egyedül írtál róla, nem tűnt fel?
Jézusom...
signal2
signal2 2021. 03. 29. 17:26
Előzmény: #35282  krida
"Bűn, ha hiszel a házasságban, bűn, ha a fiút fiúnak, a lányt lánynak mondod, bűn, ha néven nevezed a dolgokat, bűn ha gyerekedet neveled, bűn, ha hiszel Jézus Krisztusban. Így lett a világosság sötétséggé, a sötétség pedig világossággá."
A te fejedben biztosan, egy "libsinél" semmiképp. Sajnállak.
Felőlem leszűkítheted úgy a házasságot, mint férfi és nő kapcsolata. Ez esetben az "egyneműek házassága" nálad egy értelmeztlen szóösszetétel. OK, jogod van ehhez a használathoz! Akkor nevezzük "jogilag elismert életközösségnek", azaz kapjanak egy papírt, hogy ők jogi kötelemmel hivatalosan együtt élő társak. Ez szerintem senkinek sem fáj, nekik meg jó, neutral-win szituáció, tehát érdemes megvalósítani.
hajrámagyarok71 2021. 03. 29. 17:25
Előzmény: #35290  signal2
Hogy mi a kettős mérce? Például Bokai eseténél probléma a drog,  le is mond azonnal, Lacknernél pedig nem gond még a korrupció sem, az első reakció az a táborától, hogy nem is biztos, hogy  szerepel a videón:) Honnan hova ugrottam, ezt nem értem? Arról meg felesleges vitatkozni szeretem, hogy a Fidesz vagy az MSZP /DK-e a posztkommunista párt:)
Peterbond 2021. 03. 29. 17:20
Előzmény: #35292  hajrámagyarok71
"Szerintem ezt a témát zárjuk le most és egyezzünk meg abban, hogy a Fidesz egy kommunista utód párt, az MSZP és a DK meg még véletlenül sem az."
.
Még csak a közelébe sincs ez annak amit mondtam. De értem te így szállsz le a bicikliről. Elfogadom rendezett visszavonulásnak.
pitcairn2 2021. 03. 29. 17:18
Előzmény: #35291  Törölt felhasználó
tökéletesen értem, hogy a platformotoknak semmi köze sincsen a valódi szabadságjogokhoz...
soha nem is volt...
és soha nem is lesz...
hajrámagyarok71 2021. 03. 29. 17:18
Előzmény: #35280  Peterbond
Szerintem ezt a témát zárjuk le most és egyezzünk meg abban, hogy a Fidesz egy kommunista utód párt, az MSZP és a DK meg még véletlenül sem az. Abban mondjuk egyetértünk, hogy ne ez alapján ítéljük meg egy kormánynak a teljesítményét, hanem az alapján, hogy éppen mit csinál.
Törölt felhasználó 2021. 03. 29. 17:17
Előzmény: #35289  pitcairn2
Te a kisebbség jogait összekevered valószínűleg egy járványhelyzettel, amely előállt. Attól még nem lettek "kisebbségi jogaid" mert a korlátozásokkal, amelyek mindenkire érvényesek - persze kellene hogy legyenek - Te nem értesz egyet.
signal2
signal2 2021. 03. 29. 17:17
Előzmény: #35268  hajrámagyarok71
TÉnyleg vicces, amikor te kettős mércézel...
Az egész nap kb azzal telt részedről, hogy mszp-seken meg dk-sokon kértél számon valamit, majd kiderült, hogy a fideszesek is ugyanezt csinálják, csak nagyobb mértékben, erre továbbugrottál hirtelen egy másik témára. 
És még ebben a konkrét esetben sincs minimálisan sem igazad. Hogy lehetne kettős mérce, ha eddig fel sem merült a plágium téma, és senkinek a vélemnyét nem ismered a témában? Akkor ki résuzéről van it kettős mérce? Érted egyáltalán, hogy mi az a kettős mérce? Mert a hozzászólásodból úgy tűnik, hogy nem.
pitcairn2 2021. 03. 29. 17:13
Előzmény: #35286  Törölt felhasználó
2020 márciusa óta ez a "kisebbségek jogai" lózung végképp hitelét vesztette...
mondhatni súlytalan...
csak eszközként használták...
sanka 2021. 03. 29. 17:12
Nicket váltottál? Butaságokat hablatyolsz!
pitcairn2 2021. 03. 29. 17:11
Előzmény: #35257  signal2
azért a keresztény világképbe sok minden belefért, pl. a Bizánci Birodalomban teljesen bevett dolog volt, hogy eunuchok csináltak szédítő politikai és egyházi karriert...
The Eunuch in Byzantine History and Society - 1st Edition ...
Törölt felhasználó 2021. 03. 29. 17:08
Az egyik túlzásból a másikba esel. Nem gondolom, hogy a házasság fogalmát rá kellene erőltetni egy meleg pár kapcsolatára. Ugyanakkor nem gondolom, hogy a kisebbségek jogait (bármilyen nemi, vallási, identitásbeli, testi) a többségi társadalom "igényeire" kellene szabni és erről törvényt kellene hozni. 
Jó példa erre "Ereszcsatorna József" esete. A képmutatás mintapéldája. 
pitcairn2 2021. 03. 29. 17:07
diszkrimináció ügyben pedig próbálj mondjuk bemenni egy boltba maszkmentesen, majd találkozol a liberális "elfogadással":)
2020 márciusa előtt is nevetségesek voltak ezek a lózungok, de mostanra már végképp hitelüket vesztették
az un. modern "polgárjogi" mozgalomnak semmi köze sincsen a valódi szabadságjogokhoz...
Peterbond 2021. 03. 29. 17:05
Téged hallgatva inkább tűnsz te radikálisnak mint bárki más ezen a fórumon. 
pitcairn2 2021. 03. 29. 17:04
ezek az idióta álproblémak csak oszd meg és uralkodj játékként foghatók fel...
közük nincsen ezeknek a valódi szabadságjogokhoz...
krida
krida 2021. 03. 29. 17:00
A házasság definiciószerint csak férfi és női kapcsolatból jöhet létre. Amit a libsik erőltetnek, az éppen olyan, hogy most már az asztalt is nevezzük széknek, csak azért mert valaki ráült... profik a fogalmak kiüresítésében.. (hisz céljuk: az emberek lába alól a talajt kihúzni, szétverni a társadalmakat, szétverni a családot, szétverni a legalapvetőbb és legfontosabb értékeket - ld Usa, ott radikalizálódott leginkább, és ott a legerőszakosabb a libsi tábor).
Bűn, ha hiszel a házasságban, bűn, ha a fiút fiúnak, a lányt lánynak mondod, bűn, ha néven nevezed a dolgokat, bűn ha gyerekedet neveled, bűn, ha hiszel Jézus Krisztusban. Így lett a világosság sötétséggé, a sötétség pedig világossággá.
"A világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be." János 1,5
Törölt felhasználó 2021. 03. 29. 16:58
Előzmény: #35273  hajrámagyarok71
Az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát a FIDESZ akadályozza évtizedek óta, vajon miért ?

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek