A Trump vámos napokon is még emelkedtek a tőzsdék, 3. zöld nap, egyre feljebb és feljebb.
20300-ról leszambázott 19000-ig, majd vissza 19700-ig. (az utolsó 3. zöld nap végén)
Ha olvastad a topicot, csdobos shortolt, én meg longoltam "fantasy" módra, mindezt 19400 környékéről, és mint írtam 19600-nál kicheckolt volna a pozi (mert 19700-ről elkezdett esni, és visszajött 19400-ig)
Ő meg shortolt.
Jó helyen volt, csak kirázták, mert emelkedtek. >Bizonytalanságot keltettek a zöldüléssel. (vagy szimplán ez volt benne, hogy kevesen maradjanak shortban, vagy mert reménykedtek,h Trump nem jelent be semmit)
Majd 22:00-kor +340 pont emelkedés, majd 20 perccel később -1000.
Írtuk akkor, hogy ki kell várni, hagyni a picsába, akármi lesz. Amerre indul, arra lesz a valós irány
Majd jött a az első -5,5%-os NASDAQ nap után egy másik ilyen, ami ritka. De most pánik van.
Amúgy ha shortot nyitsz 22:00-kor és 300 pontot ráhagysz stopra, kipicsáztak volna -300ban, hiába esett utána 1000-et... ez a gond.
Erre szoktuk írni, hogy néha jobb a mozi.
Utólag persze könnyű okosnak lenni.
Én nem certiztem bő 1 hónapja, és valahogy nem bánom.
Még nesztee is megégette magát 2x pénteken, mert longolt 2x is, és 2x is ráomlott.
Szóval magadon csodálkozol, hogy nem működik az, aminek működnie kellene? Hogy picit long fordulat van? Pánik van-volt, szórtak mindent, mint a szart.
OTP 27000> 22000 (-5000 7-8 nap alatt)..
Alapvetően ne hibáztasd magad. Sajnálom, hogy ez történt veled.
csdobos nem írt pénteken. Remélem nem longolt, ilyenkor hallgat...
"Türelem", ezt írta nesztee, mégis megégette magát (kicsit)
Én erre mondom, azt ,hogy STOP-olok inkább, bukjak 30-40-et, mint 100-akat.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?