Szerintem nem fogja módosítani. Idén a család kiveszi az 1500 ft-os osztalékot, jövőre jönni fog a 700 ft körüli oszti. Attól függ, hogy miként alakul az idei év. Most a ginek terén jót húztak a mangós és vérnarancsos ízesítéssel.
Nem az eredményről beszélek önmagában, de biztosan ismered a cég korrekt működését, amely konzervatív, és nehéz időre tartalékol, hogy az eredménytartalék nehéz időkben segítse az osztalék növelését. Amit írsz igaz is, de az eredményből nem következik automatikusan, és rendszerszintű én az osztalék adott évi kifizetése!!!
Minden lehetséges, de mivel a kgy. meghívó időpontjában nem voltak még bejelentve a """ hírös külön,,, extraprofit - adok, könnyen elképzelhető hogy a leginkább izgalmas osztalék kérdésében változás fog beállni, nem a kisbefektetők """ örömére""".
Törölt felhasználó2022. 06. 07. 12:07
14 6. napirendi pont Határozat osztalékról a 2021. április 1-től 2022. március 31-ig tartó üzleti évre vonatkozó éves beszámoló alapján Határozati javaslat: A Közgyűlés jóváhagyta a Társaság Igazgatósága által előterjesztett javaslatot, amely alapján a Társaság 1 500 Ft/részvény, azaz összesen 3 052 500 000 Ft (azaz hárommilliárd- ötvenkettőmillió-ötszázezer Ft) osztalék kifizetését határozta el. A Közgyűlés meghagyta az Igazgatóságnak, hogy gondoskodjék az osztalék részvényarányos kifizetéséről a Társaság Részvénykönyvében 2022. július 20-án nyilvántartott részvényesek részére. Az osztalékfizetés 2022. július 27-én kezdődik
https://www.bet.hu/newkibdata/128731866/zwk20220525or_01h.pdf A közgyűlési meghívó utolsó 5 sora.: "Az igazgatóság a 2021. április 1-től 2022. március 31-ig tartó üzleti évre összesen 3 052 500 000 Ft
(hárommilliárd-ötvenkettőmillió-ötszázezer forint), azaz részvényenként 1 500 Ft (egyezerötszáz
forint) osztalék (a névértékre vetítve 150%) megállapítását és kifizetését javasolja.
A társaság auditált mérlegét a közgyűlés hagyja jóvá és a fizetendő osztalék végleges összegét a
közgyűlés határozza meg. 2022. május 25.
Zwack Unicum Nyrt. Igazgatósága
(H-1095 Budapest, Soroksári út 26.)"
Zwack részvény