ja mut évben nyomda 1200 volt zvack meg 16000 ezer na ennyit tehát megy a nyomda és a zwack.nekem ez a lényeg hát vaze ocsobban nem vettem ,akkor drágábban adom
de tavaly nagyobb is volt az osztalék, mint idén, ezért ment 1450-ig szerintem sem túlárazott az any, mert bő 9 hónap és 85-90 ft közötti osztalékot fizethet, valamint a gyár is elkezd jövőre termelni
persze hogy van ugy mint zwacknak,csakhogy miért ment idén csak 1400 ig tavaj meg 1450 igpedig akkor roszabb volt.tehát relativ ez.de legyen jövöre 1550 .nekem az is jo
ANY egyáltalán nem túlárazott, új üzem lesz hamarosan, automatizálás amely jóval alacsonyabb termelési költségekhez vezet majd. Az ANY nem túlárazott, van tér még felfelé.
Valaki elhibázhatta a tizedest. Az elmult 1 hónap legnagyobb forgalma volt, nem ez a jellemző mostanában. Egy kisebb eladó is pikk-pakk leviszi 16600-ra.
No most meg alulról dobták a kalapácsot. Tarolt is a vevő 17250-ig. Épp egy ezressel vagyunk feljebb, mint a legutóbbi kalapácsvetésnél. Ilyen Németh Miklósokra van szükség! :-)
Zwack részvény