szegény krizinger, mit keresel itt, menjél a hülye álszent picsához, a gyerekek meg imádnak, épp most ébredtünk, épp összebújtunk -:))))))) az álszent picsája, ugye sírdogál nagy jóságában rádhagyja a harcot -:) egyenes egy lélek -:)
krizinger, kuss, de csak mert iitt vannak a gyerekek, jgy-nek: ..... meg belőlük sugárzik a jóság -:) főleg katából, famobó, lindusból, ahogy engem szídnak -:ÖÖÖÖÖ, az anyukám meg villamos mérnök, és famonak kurva anyját továbbra is... majd, ha veled szórakozik tengernyi agyával beszélhetünk a TE jóindulatodról, -:)))))) Spade, meg mehet, ahova kar főleg az ellnságeimhez, nagy ÁLLAMférfiak így tesznek általában -:))))
Drága Birkás Kingácska, már megint magadból indulsz ki. Azért mert a te anyukádnak ez a foglalkozása ,nem biztos hogy más ember anyukája is ezzel foglalkozik.
na na azé a jóindulat sem szokott sugározni belőled :)
a jegy...az attól függ, ha tanulsz meg lehet a 4-es , ha letérdelsz akár jobb is ; )))
ki a... balázs?
Balázs show?
mindent összevetve tudsz rendes is lenni, ha beszeded a gyógyszereidet, és nem iszol rá, de ha elszakad a cérna akkor szerintem legalábbis, igenis rosszindulatú vagy, és bántasz másokat, sokszor valljuk meg oktalanul.
ez nem szép dolog tudod te is, persze megteheted, én is megtehetem ,hogy felületesen elítéllek, de attól még tudjuk ,hogy nem szép.
figyelj jaksity, rám minden mondható, csak a rosszindulat nem, menj tévézni -:)))) ha megyek vizsgázni hozzád, hányast adsz????? A Balázst szeretm, amúgy.... és senki ellen nem tettem -:)))))
volt/van itt néhány ember hasonló temperamentummal mint te, néha van is gond velük, de általában eltűnnek, vagy visszafogják amgukat, de nálad ez másképp van :))
becsülendő a kitartásod, de sokszor a trosszindulat amivel párosul az már negatívba is tolja a mérleget.
nohát jót beszélgettünk, most tévézek egy kicsit, minden jót ,majd még találkozunk :)
persze majd idenézek néha ha elküldenél esetleg a picsába vagy iylesmi, ne maradjoön parlagon a betű :))
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))