szerintem igen, bizonyos körökben, az alászent szemétkedésnél jobb, anyázni sem anyázok, sosem, de ez több a sok(k)-nál, ami itt megy....
ti ilyet nem mondotok???? jó nem tárgyaláson.... Istenem megint tanultam -:))))) de tudod, a hátulról mellbe csajcsis stylet sosem bírtam, és nincs érdekem visszafogni magam.....
krizinger ne vedd beszólásnak, DE NEM ÉN szóltam be, csak válaszoltam, úgyhogy ti ene szóljatok be nekem, neveld őket... hidd el ismerem magam, és még sosem fordult elő, hogy beszóltam volna vkinek, TUDOD a mi köreinkben NINCS erre szükség -:)))) hátha felfogod, de válaszolj, nehogy az enyém legyen az utsó szó, belehalnék -:))))))))9
ki mondta, hogy okos vagyok, csak MÁS, nem vagyunk kompatibilisek... de ettől nem hagyom, hogy fúrjanak, ami, amúgy nekem eszembe sem jutna.... hogy okos vagyok azt nem én állítgatom magamról állandóan, a legnagyobb hülye teszi - bosszantó, ilyennel sem találkoztam, ne szivass, rossz helyen jársz, menj a szenteskedőkhöz -:))))))))))) na, és befejeztem, legyen zene -:) aki nem jön, lemarad -:)))
nem vagyok heves sem a munkában, sem a magánéletben - sosem voltam. Csak eleddig legalábbis 2 évvel ezelőttig nem találkoztam egyetlen egy hülyével sem, mivel reggeltől estig informatikusokkal voltam.... -:)))))))))
Kinga komolyan kérdezem, te csak itt vagy ilyen, vagy a magán életben is ilyen heves vagy? Ha akarsz válaszolsz ,ha nem akarsz akkor inkább ne írj erre semmit.
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))