ja még az járt a fejemben ,hogy nem tudom miylen hosszú úton jutottak ide iylen fiatalon, de az egy dolog ,hogy tényleg isteni tehetségek, de az előadásmódjuk legalább egy whitney júszton vagy bárki, ez is velük született?
olyan magabiztosak a színpadon, kommunikálnak a náézőközönséggel, úgy ahogy vannak jók nem is értem...
jgy semmiről nem maradtál le -:) csak alig merek kimenni az utcára, codálatos meg gáz, csodálaos vagyok minimum, nulla teljesítménnyel ilyet elérni -:))))))) nem is kértem -:)
nohát arra, hogy mik vannak, mentem reggel 9-kor, mivel előttem levitték a kutyát - utánuk mentem, egy fickóval találkoztam, aki meglátott, és annyit mondott, úristen, egy másik kinyitotta az ajtót, aztán a 3. esetben 2 férfi egy sportkocsinál, csak annyit, hogy ilyen korán reggel ilyen csinosan, és.... nmindezt egy strandpapapucsban festék nélkül, zsíros hajjal, a mercis meg lelassított, hátha -:ÖÖÖÖÖÖÖ szóval, a vakok gyülekezete.................. nehéz ezt nekem feldolgozni -:)
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))