Kivéve, ha a 13% törvénytelen. Ugyanis ha pl maffiózok pénzének tisztára mosása vagy NATO ellenség orosz körök befolyása (csak most néhány durva fikció példaként), akkor 1% is elég ahhoz, hogy felkoncolják a céget. Az osztrák HC Strache csak ibizázott egyet orosz oligarchákkal, vhogy elökerült a rejtett videófelvétel, és kormányzó fö eröböl a pártja töredekére esett, pártjának az összes bizniszát háttérbe szorították....ki fog üzletelni egy olyan céggel, aki törvénytelen üzelmeket folytatott évekig 13%-os arányban? Senki.
Pont most olvastam én is. Én ezt úgy értelmezem, h az 1 millárd az tranzakciós forgalom és mondjuk, ha a WDI 1%ot számol fel (ami sztem sok) akkor is 10 milliós tételről beszélünk - adók, bla bla bla. Vagy ti hogy látjátok?
McCrum azt írta az utolsó cikkében hogy 1 milliárdos számlát nem tudtak átnézni. google: Wirecard: what KPMG’s report found ---KPMG reported some essential documents for its review arrived at the
last minute, while many never arrived. Among the desired but absent
information: original bank records detailing €1bn of payments.
Így van, a 2019 teljesen ok lesz, másrészt a kritizált 3. fél témában a szegmens forgalmának 13%-át nem tudják egyértelműen azonosítani... komolyabb problémát hittem eddig, az egész hiszti egy műbalhé egy adott körben... majd elmúlik... :D
FRANKFURT (dpa-AFX bróker) - Egy nagyon gyenge hét után a Wirecard papírja csütörtökön helyreállt. Reggel 5,5 százalékkal emelkedtek, 94,62 euróra. Ezt megelőzően a fizetésfeldolgozó papírei négy kereskedési nap alatt mintegy 40 százalékot veszítettek. A befektetők idegeit a közelmúltban ismét kipróbálták. Csak a múlt hétfőn elhalasztott különleges ellenőrzés várt jelentése egy nappal később érkezett. Aztán a KPMG könyvvizsgálói kritizálták, hogy nem látnak néhány fontos adatot. Egy fontos szempont szerint egyáltalán nem akartak megítélni a döntést. A szakértők reakciója ennek megfelelően kritikus volt. Nem csoda, hogy a Goldman Sachs szakértője, Mohammed Moawalla továbbra is erős áringadozásokra számít - legalábbis addig, amíg az éves mérleg, amelyet szintén elhalasztanak, májusban várható. Thomas Eichelmann, a Felügyelő Bizottság elnöke egy Handelsblatt interjúban elutasította a fedezeti alapkezelő Markus Braun helyettesítésére vonatkozó ideiglenes kérelmeit azóta egy "Handelsblatt" interjúban. dpa-AFX Broker - a kereskedő hírei a dpa-AFX-től
meglátjuk Holnap csodálkoznék, ha shortosok nem nyomnák megint víz alá az árfolyamot leglább reggel. 82ön holnap megpróbálnék ismét belevenni. Hihetetlen, hogy ezt fontolgatom, mikor nemrég 130 volt....
ajaj....számomra nagyon rossz ómen egy nöi vezetö, mióta egy nö tette gyakorlatilag tönkre az egyik legstabilabb olajcégemet, az Occidentalt. Carl Icahn sem szívleli...
Egyértelműen... most már csak Markustól kell elvenni a mikrofont és delegálni a médiával, tőzsdével, elemzőkkel való kapcsolattartást... Markus foglalkozzon az üzlettel, amihez ért...
Lesz itt még esés sztem, főleg, ha továbbra is hallgatnak mint szar a fűben. Én mindenképp megvárom a 80 alatti árfolyamot, bár remélem azt már nem érjük el. ;)
Wirecard