igen ez a következő és egy óriási tét... ha romlanak a számok, akkor game over .... elég nyilvánvaló, hogy nem tudják ezt a 3. fél témát kimosni..., csak a töretlen növekedéssel lehet kimászni ebből a szarból... :D
Kíváncsiságból megnéztem az 5 éves grafikonját. 2016 márciusában 33,3€ volt az ára. Az utóbbi 1 évet nézve éves alj közelében. A gyorsjelentés után okosabbak leszünk.
"de senki nem gondolkozott el tegnap óta azon, hogy az egyébként rohadt szemét FT banda lejárató kampánya részben alapos volt és tényleg volt kozmetikázás?" ... már hétfőn sejtettük, hogy Markusék elkúrták nem kicsit, nagyon... :D
Azt hiszem kisbudda írt pár nappal ezelőtt arról, hogy ki szivárogtathatott adatokat. Namost, aki ezt megtette az nyilván pontosan tudta, hogy hol vannak a cégen belül hiányosságok. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de ez pont elegendő erre a játszadozásra. Évekig dolgoztam nagy német multiknál, ha visszagondolok, hogy milyen kapkodás és kozmetikázás volt 1-1 audit előtt (legyen az bármilyen audit) teljesen el tudom képzelni, hogy voltak kozmetikázások. Hol nincsenek? Én nem kérdőjelezném meg a KPMG vizsgálatát, mert ha ők aláírták úgyis az számít. (Markus is erre játszik) DE, ez a fajta idióta hozzáállás, hogy pont a megvádolt területekre nem találnak ki egy olyan kommunikációt ami mindenkit "megnyugtat", számomra elfogadhatatlan. Szimplán beismerni, hogy félredokumentáltunk dolgokat ennek következmény x millió € korrekció és kész.
"gyorsan javítson" ... ez nem olyan egyszerű, még ha erre már direkt új ember van az öreg óta... a keddi elemzői beszélgetésre is Markus jelent meg és nem Eichelmann, ami szintén meglepi volt, vagy legalábbis vitte volna magával... mint ahogy a IG gyűlések sem dokumentáltak... egy sor gyermekbetegsége lehet még, de aki vesz a papírból annak tudnia kell róla, hogy nem zökkenőmentes belülről a cég... akár több év is lehet mire profi gyakorlat alakul ki...
Tudom, hogy a forumtársak jelentős többsége longos, de senki nem gondolkozott el tegnap óta azon, hogy az egyébként rohadt szemét FT banda lejárató kampánya részben alapos volt és tényleg volt kozmetikázás? Az elmúlt 1 hónapos rally annak volt köszönhető, hogy kommunikálták, hogy a KPMG semmit nem talált, miközben nyilván tudták, hogy a KPMG iratokat hiányol, tehát kvázi félre vezették a részvényeseket... Elképzelhetetlen, hogy mást is kozmetikáztak, ugyanígy?
az legalább felfelé vihetné az árfolyamot , ha egy normális ceo és mindenek előtt normális menedzsment és normális kommunikációs igazgató kerülne az élére Vicc ez a cégvezetés : gyj előtt 24 órán belül derül ki hogy külföldi országokból nem jöttek adatok?! Aztán azt mondjak többször is, a vizsgálat nem talált náluk semmit, erre kiderült , persze igaz, azért mert nem volt hiteles , amely dokumentumokat átadtak ... de minek kellett előre beharangozni , hogy minden rendben?!
Wirecard