kissbuda

Regisztráció: 2019-02-08 11:02:45

Hozzászólások száma: 1 520

Utolsó hozzászólás: 2019-10-18 21:26


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Wirecard ma, 21:26
Azért nem teszik, mert nem kis probléma van vele. Amit állítanak a vizsgálat eredményéről annak a fele sem igaz. De amig nem látja senki, addig amögé bújva folytathatják ámokfutásukat. 
Wirecard ma, 21:16
Természetesen McCum ezt sem hagyhatja kontra nélkül:
Wirecard chairman "Wulff" dismisses calls for independent audit
Most az a taktika, hogy egymásnak ugrassza a vezetőséget? 
Wirecard ma, 20:56
2016-ban sem állt össze a chart a Zatarra támadáskor, 2019 februárban sem a szingapúri helyzetnél. A chart ebben a helyzetben semmit sem számít, csak a hírek. 
Wirecard ma, 20:53
A vezetőség keze meg van kötve, szar egy helyzet, mert csakis üzleti titkok felfedésével tudna védekezni, de ezt meg érthető módon nem fogja megtenni. 
Wirecard ma, 20:51
Na ez végre egy megfelelő lépés, ilyet egy cég akkor vállal be ha biztos sz igazában! Az már más kérdés, hogy akárkit jelentenek be, azt a manipulátorok azonnal támadni fogják. Ha a big4-ból lesz még egy az EY mellett, akkor nehezebb dolguk lesz, de ha valami kisebb audit céget vonnak be arról keményen előásnak minden negatívumot amit csak lehet. Csak nézzétek meg micsoda hangulatkeltés megy a SB-al szemben, mióta beszált a WDI-be. 
Wirecard ma, 18:04
5,8 millió darab, ebből az utolsó másfél óra volt 3,3 millió. Amióta bezárt a piac a shortosokat már nem érdekli az árfolyam.
Wirecard ma, 18:01
Na most akkor Dan McCum 2016-ban már megbukott, a balhét viszont helyette Fraeser Perring vitte el.
McCum -  Wirecard    0:1
Szingapúrral mondjuk úgy egyenlített, mert azért csak sikerült pár óriási csalást, őőőőőőőő akarom mondani néhány könyvelési hibát feltárnia.
McCum -  Wirecard    1:1 (nagyon jó indulattal és azért mert a szingapúri hatósággal visszakapta a potyagólt)
A szingapúri rendőrséget is sikerült ráuszítania a cégre a cikkel de végül is csak egy alkalmazottat vontak eljárás alá, amiről azóta sem tudni semmit.
McCum  -  Wirecard   1:2
Fülöp-szigeteki ámokfutás Stef Palma-val, gyorsan meg is buktak vele miután kiderült, hogy lefizették a cikkben szereplőket azért, hogy azt mondják amit a szájukba adtak. Ezt maga egy belső szivárogtató is elismert, hogy szándékosan vezettek félre embereket jó pénzért. Cserébe ott is nyakukba kaptak egy jó kis hatósági vizsgálatot.
McCum  -  Wirecard   1:3  (hatalmas öngól)
Dubaji és Írországi könyvelési csalás (szerinte). Ennek kimenetele még bizonytalan, de az előzőekből ítélve nem lennék meglepve, ha itt is bebuknának. Mondjuk úgy hogy valamelyik fél gólt vagy öngólt rúgot és a videobíró most nézi vissza, hogy megadja-e vagy sem.
Wirecard ma, 17:32
Miután megbukott azzal, kivették a pakliból Palma kisasszonyt. Vagy ezt már az ő gyomra sem bírta és inkább felmondott?
Wirecard ma, 17:15
Vételi oldal tömve, eladói oldal tök üres, kívülről szórják a papírokat nagytételben.
Wirecard ma, 17:09
Szerintem nem, akkor azért volt shorttilalom, mert az R&T vizsgálat befejezését 2 hónap múlva várták és a Bafin akkor úgy döntött, hogy addig meglépi ezt. Most viszont a jövő hétre vár a tisztázás, maga a cég és az EY bármikor színre léphet, erre nem fognak tilalmat elrendelni.
Wirecard ma, 17:02
16 körül tették közzé az ARP-t, közvetlen előtte jött ki a bloomberg. Azóta 2 millió papír pörgött le.
Wirecard ma, 17:00
Ez ugyanaz a mélypont ami volt februárban, amikor 86-ra esett hirtelen és utána a Bafin két hónapra elvette a kedvét a shorosoknak. Most ugyan egy kicsit magasabban vagyunk, de a shortosok már meghaladták a februári szintet és ma ez valószínűleg tovább fog növekedni.
Wirecard ma, 16:58
A mai bloomberg cikkhez...olvassátok már el ki is a szerző és milyen előélete volt!
Chris Hughes is a Bloomberg Opinion columnist covering deals. He previously worked for Reuters Breakingviews, as well as the Financial Times and the Independent newspaper.
És még hogy nincs szándékos manipuláció! Eszem megáll. Már eleve az hogy ezt a cikket lehozhatta volna szerdán vagy csütörtökön is, de nem neki pont péntek délután kellett megtámogatva a trendet!
Wirecard ma, 16:50
Felrobbant a short:
WDI GR short int is $2.57bn; 19.39mm shs shorted;16.88% of float;1.25% fee. Shs shorted up +11.6mm shs, +149%, over last 30 days as price fell -22% & up +9.8mm shs, +101%, last week. Shorts up +$12.1mm in YTD mark-to-market profits & up $441mm in Oct. & up +$139mm today
Ennyi short még február legrosszabb napjaiban sem volt.
Wirecard ma, 16:35
Csak ma 400 millió a forgalom, tehát a 200 millió pont annyit is ér.....
Wirecard ma, 16:33
És megint MB-nek lesz igaza. A ma kifutó opciók miatt hozta ki a FT a cikket. És az is látszik hogy 110 alá kellene küldeniük a papírt, talán nem véletlen hogy reggel helyett most hozták ki az ARP?
Wirecard ma, 16:31
1 millió részvény pörgettek ki a hír óta, addig a napi forg 2,5 millió volt
Wirecard ma, 16:30
Szerintem az ARP-re, mivel a várakozás alatt volt
Wirecard ma, 16:28
(" Részvény-visszavásárlási program 2019 / I ") Ezt egyből kiszúrta mindenki, és most az a kérdés merül fel, hogy lesz több is???
Wirecard ma, 16:27
Olvastam, a cikk szerint már csak MB a nagybefektető!
Tisztár februári feeling, akkor azt találták ki, hogy a Visa meg a Mastercard megvonja a WDI-től az engedélyt.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek