Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az elmúlt 2 hónapban kb 5-10-szer többet rendeltem online, mint előtte. Az auchan-nál, decathlonnál, és egy csomó helyen nem voltak szabad időpontok. Lesz itt pénz. A következő 1 évben is valószínűleg dupla annyit fogok rendelni online, mint a múlt évben.
Legyen igazad, csak azt ne feledjük, hogy ezalatt az időszak alatt mindenki a KPMG jelentést várta, aminek még Markus a nyilatkozataival alá is fűtött... És igen, innentől nincs apelláta a számoknak jönniük kell, mert csak az nyújthat jelenleg valami kis támaszt ebben az ellenszélben.
Én azért vettem most, mert nagyon szépen visszapattant a márciusi mélypontról 3-4 hét alatt, gyakorlatilag 0-ba. Nem sok papír csinálta ezt meg. Nos márciusban igazi negatív sentiment volt, 80-as sp500 vix-xel. És csak 80 €-ig esett, kb ahol most van. Lehet shortolni, de ha hozza a számokat, akkor közép távon a shortok csak katalizátorok lesznek az emelkedéshez.
1. Sokkal nagyobb a tér felfele. 2. A papír hullámvölgyben van, mert rossz hírek. Negatív sentiment után jön majd a pozitív. 3. Jók a fundák a jelenben is, és a jövőre nézve is ígéretes. 4. SRV van. Ez is csak jó. Menjen le 50-ig ha akar, utána jönni fog a 150, vagy még több.
akkor remélem azt is látja már, hogy melyik az az árfolyamszint, ahol a kis zsebpénzéből még több részvényt vásárol....mert mondjuk azt talán pozitívan értékelné a piac....amúgy meg mondhat bárki, bármit...ezzel a KPMG-s vizsgálattal és kommunikációval, akkora öngólt lőttek és olyan szinten arcukat vesztették, hogy innentől a legkisebb malőrrel is 50 €-n fogunk landolni (McCrum meg lassan nyugdíjba mehet, mert elintézte, hogy a WDI saját magát végezze ki)
Az is kiderült hogy igazi balfasz nagybüfik vannak itt, akik a 19. századi gondolkodással bírnak... fingjuk sincs, hogy kit kéne Markus helyére tenni, mert Markus egyszemélyben a WC látnok... nélküle a WC sehol sem lenne...
hááát nem tom... jövő hét csütörtök jó messze van, hogy minden nap, sőt minden óra számít... utolsó pakkra való pénz kikészítve, akár rombolás, akár csak egy villám crash esetre... aztán 200-ig kiülöm... :D
Wirecard