A Wirecard cégcsoport a világ egyik vezető nagyvállalata a nemzetközi elektronikus fizetési szolgáltatás és a kockázatkezelés terén.
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.
Múltkor már küldtetek egy oldalt, ahol lehet követni, viszont itt hétvégén nem írja: https://markets.businessinsider.com/stocks/wirecard-stock Te ezt most hol látod, hogy már 2,2? Én 3,4-nél vettem bele, most már lehoztam az átlagom 2,35-re lassan nullán leszek így (csak így kicsit több pénzem van benne, mint előzetesen gondoltam, de ha megindulna tényleg, nagyobb lenne a nyeremény legalább).
A dolgok jelenlegi allasa szerint nem tartok attol,hogy itt penzt bukjak el.Persze benne van a pakliban.Joval nagyobb az eselye a tobbszorozesnek szvsz.Tovabbra is tartom,hogy kedvezo hirek eseten a nagy jatekosok siman meginditjak a 30euros zonaba.
Vettem ma is kozel 1300db-ot 1.5850 es 1.5950 en.... kozel 5k-t szedtem eddig ossze a tervem az lesz,hogy kb 1200db-ot eladok 10eu-12eu kozott.Tobbi pakkot tartani fogom lesz ami lesz.Szoval a terv teljesulesehez turelem kell es emelkedes 10-12 euros szintre.
Wirecard AG
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.