A Wirecard cégcsoport a világ egyik vezető nagyvállalata a nemzetközi elektronikus fizetési szolgáltatás és a kockázatkezelés terén.
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.
Die Wirecard Bank AG bietet Konten- und Kreditkarten-Dienstleistungen sowohl für Geschäfts- als auch Privatkunden und ist Principal Member von VISA (Visa Aktie), MasterCard (Mastercard Aktie) und JCB und als Kreditkarten-Acquirer weltweit aktiv. Wirecard setzte im vergangenen Geschäftsjahr Waren und Dienstleistungen im Wert von 2,80 Mrd. Euro um. Der Konzern machte dabei unter dem Strich einen Gewinn von 347 Mio. Euro. Investoren warten jetzt auf den 5. August 2020. An diesem Tag will die Gesellschaft neue Geschäftszahlen vorlegen.
Nekem az a bajom ezzel a bizottsági meghallgatással, hogy itt szerintem a múltat fogják vesézgetni, hol volt a hiba, hogy történt stb. Meg lennék lepve, ha már egy megoldási javaslattal, jövőbe mutató tervvel jönnének ki. A mérleg másik serpenyője meg az általában nap végi 1-2-szeri nagy kötések, bár az lehet speka is persze, mert csak magyar léptékkel tűnnek azok nagy összegnek. Meg fogalmam sincs külföldön mennyire működik a bennfentes kereskedelem :) Persze én is a pozitív végkifejletért szurkolok, de nem feltétlenül várom még most a megváltást. Bár tény, hogy nagyon örülnék neki :)
57 seconds ago Manipulation before the rise. This stock have a great potential. Many interested investors to change this stock (BIG players in the market). Germany Government won't let this stock goes down. Germany image in the markets must be good for big investments in the country. Stay calm. Pushing to 10euros, 20 euros... probably selling at 50euros.
23 körül erősen fontolgattam a vételt, de másnap indultam egy vidéki útra, ahol 0 a térerő. Nem akartam kockáztatni, kihagytam a vételt. Szerencsére, mert a következő napokban beszakadt. A felpattanásban 3,3 majd 1,92 vettem. Átlag 2,44. Marad ez az állomány, nem bővítem. Visszagondolva: ha jobb a hazai lefedettség, most kb. 90% bukóban ülnék.
Wirecard AG
A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és fogyasztóknak az egész világon.